Останній дзвоник у стилі "Золотий глобус"

Про матеріал
Останній дзвоник у стилі вручення нагороди "Золотий глобус". Учнів порівнюють з акторами, для кожного своя номінація і жартівливі назви фільмів.
Перегляд файлу

Сценарій вручення табелів у стилі "Вручення премії "Золотий глобус"

Фонограма 1

 

Ведуча: Доброго дня. Ось і прийшов цей радісний день. Нарешті ви дочекалися закінчення цього навчального року! Більше не буде цих уроків, не буде викриків від учителів «заходимо до класу», ти запізнився, одиниця без права перездачі!

Ми раді вітати вас на безпрецедентній події. Сьогодні тут, у вашій присутності вручатиметься шкільна освітянська премія «Золотий глобус»! Всім відомо настільки почесно отримувати цю премію. Сьогодні нею будуть нагороджені не зірки Голлівуду, а головні герої нашої школи – учні 5 і 6 класів!

 

Фанфари

Ведуча: Перший переможець – блокбастер «Нестримні. Перший сміх.», в головних ролях – Герда Нікіта, Горбань Максим та Чуб Давид, ці чудові учні показали, що сміх і слова неможливо стримати навіть на уроці. Запрошуємо вас на сцену!

Нагородження

 Ведуча: кіно – це мистецтво, в якому поєднані різні грані. Тож сьогодні хочеться відмітити мюзикл  «Головний голос країни» і його героїв – Бистрай Лізу, Іващенко Каріну,  Лук’янчик Улянуі Володарець Юлю. Запрошуємо вас на сцену.

Нагородження

 

Ведуча: нагороду «Золотий глобус» отримує fashion-фільм «Урок-уроком, а я Богиня!», головні героїні фільму – Звягольська Оля, Домашенко Ліза і Спека Катя впевнені, що дівчина повинна завжди бути неперевершеною, тому потрібно слідкувати за макіяжем та зачіскою навіть під час уроку. Вітайте красунь!

Нагородження

Пісня «Happy»

 

Ведуча: наступний фільм, який знятий на реальних подіях, нам запам’ятався найбільше! Тут прославилися такі актори – Гірченко Єва, Каджая Катя, Сулима Катя і Хасан Аліса. Його назва – «Сальвадор Далі школи». Дівчата постійно нас дивують своїми художніми та творчими здібностями. Вітайте їх оплесками!

Нагородження

Ведуча: Наступний фільм, що отримає «Золотий глобус», має назву «Крутим хлопцям все по плечу!». В головних ролях знялися – Кудря Назар, Шаповалов Гліб та Шапченко Андрій. Вони нам довели, що можуть бути все розвиненими особистостями! Вітаємо їх!

Нагородження

Пісня «Моя Україна»

 

Ведуча: На нашому фестивалі є багато різних жанрів, є бойовики, комедії і навіть мелодрами. Саме до останньої категорії належить фільм «Антистрес», де головні герої Нога Настя, Пугач Тім та Салман Аднан показали, що володіють собою в будь-якій ситуації, навіть під час армагедону залишаються спокійними.

Нагородження

Ведуча: Не можна не відзначити те, як дехто з вас протягом року захищав свої інтереси та інтереси однокласників. Тому не дивно, що нагороду отримує історико-драматичний фільм «Борець за справедливість» і його герої – Шейко Рома, Курбала Олег та Комаренко Рома. Вітаємо вас!

Нагородження

Ведуча: Хочу звернути вашу увагу на прекрасних дівчат – Вовчок Віру, Луценко Емілію, Костенко Настю і Гунько Лізу. Здавалося б, що може їх об’єднати? А це просто – комедія «Шукачі пригод » і те як вони знаходять ці пригоди на свої другі 90. Запрошуємо вас на сцену.

Нагородження

Ведуча: За своє коротке життя ми встигаємо виконати масу різних ролей: роль сина чи доньки, неслухняного підлітка, генія, відмінника, лінивця, а може навіть і знаменитості світового масштабу… За бездоганно зіграну роль ми отримуємо нагороди. Тому ми хочемо побажати вам зіграти ще більше прекрасних ролей в нашій школі і мати незабутні, яскраві шкільні дні, проведені в цих стінах!

 

 

 

 

1

 

doc
Додано
28 серпня 2021
Переглядів
251
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку