Останній урок в 11 класі

Про матеріал
Презентація-супровід до останнього уроку в 11 класі 2022-2023 н.р."Незламні українці". -Урок спогадів -Урок настанов -Урок мрій -Урок прощання з дитинством -Але всі ці поняття об'єднує одне – останній урок вашого шкільного життя. Презентація містить авторський фільм " Наш клас"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Останній Урок. Незламні українці

Номер слайду 2

30 травня. Прощальний урок

Номер слайду 3

- Добрий день, мої дорогі діти! Сьогодні у нас із вами останній урок, остання вихована година.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

За 11 років Вашого навчання в стінах школи у Вас було 12506 уроків, останній починається в ці хвилини, і буде продовжуватися все ваше життя; 152 підручника, а в них – 25843 сторінок, деякі з них в різній мірі були вами вивчені,для Вас продзвеніло 25012 дзвінків…

Номер слайду 8

Наш урок можна назвати по-різному: Урок спогадів. Урок настанов. Урок мрій. Урок прощання з дитинством. Але всі ці поняття об'єднує одне – останній урок вашого шкільного життя. Для вчителів – частка їхнього життя, яку вони прожили разом з вами віддаючи свої знання, досвід, любов…Для батьків – це нервовий шок, усвідомлення того, що діти вже дорослі, і тепер їх чекають нові клопоти. А для самих 11-класників – це прощання з дитинством, з дивовижним шкільним світом.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Моє вчительське серце сьогодні б'ється прискорено. На душі урочисто і трішки сумно. Урочисто - тому що сьогодні ви закінчили 11-річний шлях по дорозі знань, сумно – бо доводиться розлучатися . Пам'ятаєте, в Распутіна сказано, що всяке прощання дає надію на зустріч. Я сподіваюся, що у ваших серцях оселилися доброта, сердечність, милосердя,порядність. Ви розлучаєтеся зі світом дитинства, безтурботним і щасливим. А ми, вчителі, підводимо підсумки своєї педагогічної діяльності.

Номер слайду 15

Знайте, де б ви не були, ким би ви не стали, кожне слово про вас, про ваші справи доставлять мені радість. Сьогодні я скажу вам «Дякую». Спасибі за те,що я пізнала радість праці. Разом з вами робила відкриття. Ви розумні старанні діти, які прийшли до школи за знаннями. Сьогодні ви прощаєтеся зі шкільним уроком, він останній у вашому житті. Ваші серця схвильовані. А яке ваше серце, чим воно наповнене – це залежить від ваших батьків. Ви починали разом з ними своє пізнання світу повзаючи за іграшкою, коли ще не вміли ходити. Поступово батьки вас піднімали за руку, піклуючись, щоб не забилися. Вони завжди турбувалися про ваше моральне здоров'я, розумову і фізичну досконалість. І ось настав момент, коли їм доводиться тягнутися за вами навшпиньки, маючи на увазі не тільки ваш зріст, але і погляди, судження.

Номер слайду 16

Шановні батьки. Я скажу вам вчительське спасибі за ваших дітей. Вони вміють себе вести, вони виховані, а найголовніше – вони добрі і відкриті. У цьому ваша заслуга. Я вам дуже вдячна що цей рік навчання ми з вами були однодумцями, що ви завжди відгукувались на мої прохання. Напевно, тому і з вашими дітьми , якщо і виникали якісь непорозуміння, то вони були крихітними

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Я запалюю свічку надії,Щоб збувалися всі ваші мрії!Я запалюю свічку чекання,Щоб зустріли ви справжнє кохання!Я запалюю свічку терпіння,Щоб з роками приходили вміння,Щоб краса й почуття не згасали. Й один одного ви пам’ятали!

Номер слайду 19

Саме благе на ниві життя - служіння добру і правді. Найсвятіші поняття - мама, отчий дім, Батьківщина. Найвірніша дорога - дорога чесної праці. Найзначніша справа - та, яке ти сам вибрав і якій відданий. Самий мужній вчинок - визнання власних помилок. Сама міцна життєва опора - знання. А найкраща школа -Білозерська № 18!

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Висновки. Якщо ви помітили, що над вами починає брати гору неохота працювати, лінь, - мобілізуйте всі свої сили, волю, щоб подолати цей стан. Найважливіше – перемога над собою. Уже перша невеличка перемога додасть сили, поверне віру в себе, а далі будуть перемоги вагоміші. І ви побачите: чим більше труднощів подолано, тим цікавіше вам учитись. Тож не давайте притулку у своїй душі лінощам, бо вони – ваш лютий ворог.

pptx
Додано
15 серпня 2023
Переглядів
477
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку