Останній урок в 11 класі

Про матеріал
Презентація-супровід до останнього уроку в 11 класі 2022-2023 н.р."Незламні українці". -Урок спогадів -Урок настанов -Урок мрій -Урок прощання з дитинством -Але всі ці поняття об'єднує одне – останній урок вашого шкільного життя. Презентація містить авторський фільм " Наш клас"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Останній Урок. Незламні українці

Номер слайду 2

30 травня. Прощальний урок

Номер слайду 3

- Добрий день, мої дорогі діти! Сьогодні у нас із вами останній урок, остання вихована година.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

За 11 років Вашого навчання в стінах школи у Вас було 12506 уроків, останній починається в ці хвилини, і буде продовжуватися все ваше життя; 152 підручника, а в них – 25843 сторінок, деякі з них в різній мірі були вами вивчені,для Вас продзвеніло 25012 дзвінків…

Номер слайду 8

Наш урок можна назвати по-різному: Урок спогадів. Урок настанов. Урок мрій. Урок прощання з дитинством. Але всі ці поняття об'єднує одне – останній урок вашого шкільного життя. Для вчителів – частка їхнього життя, яку вони прожили разом з вами віддаючи свої знання, досвід, любов…Для батьків – це нервовий шок, усвідомлення того, що діти вже дорослі, і тепер їх чекають нові клопоти. А для самих 11-класників – це прощання з дитинством, з дивовижним шкільним світом.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Моє вчительське серце сьогодні б'ється прискорено. На душі урочисто і трішки сумно. Урочисто - тому що сьогодні ви закінчили 11-річний шлях по дорозі знань, сумно – бо доводиться розлучатися . Пам'ятаєте, в Распутіна сказано, що всяке прощання дає надію на зустріч. Я сподіваюся, що у ваших серцях оселилися доброта, сердечність, милосердя,порядність. Ви розлучаєтеся зі світом дитинства, безтурботним і щасливим. А ми, вчителі, підводимо підсумки своєї педагогічної діяльності.

Номер слайду 15

Знайте, де б ви не були, ким би ви не стали, кожне слово про вас, про ваші справи доставлять мені радість. Сьогодні я скажу вам «Дякую». Спасибі за те,що я пізнала радість праці. Разом з вами робила відкриття. Ви розумні старанні діти, які прийшли до школи за знаннями. Сьогодні ви прощаєтеся зі шкільним уроком, він останній у вашому житті. Ваші серця схвильовані. А яке ваше серце, чим воно наповнене – це залежить від ваших батьків. Ви починали разом з ними своє пізнання світу повзаючи за іграшкою, коли ще не вміли ходити. Поступово батьки вас піднімали за руку, піклуючись, щоб не забилися. Вони завжди турбувалися про ваше моральне здоров'я, розумову і фізичну досконалість. І ось настав момент, коли їм доводиться тягнутися за вами навшпиньки, маючи на увазі не тільки ваш зріст, але і погляди, судження.

Номер слайду 16

Шановні батьки. Я скажу вам вчительське спасибі за ваших дітей. Вони вміють себе вести, вони виховані, а найголовніше – вони добрі і відкриті. У цьому ваша заслуга. Я вам дуже вдячна що цей рік навчання ми з вами були однодумцями, що ви завжди відгукувались на мої прохання. Напевно, тому і з вашими дітьми , якщо і виникали якісь непорозуміння, то вони були крихітними

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Я запалюю свічку надії,Щоб збувалися всі ваші мрії!Я запалюю свічку чекання,Щоб зустріли ви справжнє кохання!Я запалюю свічку терпіння,Щоб з роками приходили вміння,Щоб краса й почуття не згасали. Й один одного ви пам’ятали!

Номер слайду 19

Саме благе на ниві життя - служіння добру і правді. Найсвятіші поняття - мама, отчий дім, Батьківщина. Найвірніша дорога - дорога чесної праці. Найзначніша справа - та, яке ти сам вибрав і якій відданий. Самий мужній вчинок - визнання власних помилок. Сама міцна життєва опора - знання. А найкраща школа -Білозерська № 18!

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Висновки. Якщо ви помітили, що над вами починає брати гору неохота працювати, лінь, - мобілізуйте всі свої сили, волю, щоб подолати цей стан. Найважливіше – перемога над собою. Уже перша невеличка перемога додасть сили, поверне віру в себе, а далі будуть перемоги вагоміші. І ви побачите: чим більше труднощів подолано, тим цікавіше вам учитись. Тож не давайте притулку у своїй душі лінощам, бо вони – ваш лютий ворог.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Петрушко Віта Миколаївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
15 серпня 2023
Переглядів
1971
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку