Парад мініпроєктів «Нealthy life»

Про матеріал
Загальношкільний захід під назвою « Парад мініпроєктів «Нealthy life" може бути проведений в онлайн-режимі чи в очному форматі. Головне- заздалегідь кожному класному колективу визначитися зі своїм мініпроєктом.
Перегляд файлу

Парад мініпроєктів «Нealthy life»

 

Доброго ранку, шкільна родино. У календарі 7 квітня. Усі православні сьогодні святкують Благовіщення.  А ще  весь світ сьогодні відзначає День здоров*я. Ось тому ми і зібралися разом на загальношкільному заході під назвою « Парад мініпроктів «Нealthy life», що у перекладі означає «здоров*я і життя»

 Привітаємо оплесками учасників параду.

 

Здоров'я – це єдине, що не можна купити за гроші та обміняти на золото. Наше здоров'я - це те, що визначає нашу тривалість життя. Як говориться, в здоровому тілі - здоровий дух Тож почнімо свій день з ранкової підзарядки разом з учнями 2 класу.

2 клас

 

 

Здоров’я – це  безцінний дар.  Його  треба  шанувати, не  витрачати, а  примножувати. 

Щорічне проведення Дня здоров'я стало традицією від 1950 року. Люди мають зрозуміти, як багато означає здоров'я в їхньому житті та вирішити, що їм слід зробити, щоб здоров'я людей у всьому світі стало кращим. Наші першокласники створили серію малюнків, присвячених здоров*ю людини.

                                                       1 клас

 

 

Здоров'я - це справжня радість життя, Це велике щастя людини, і це щастя - у наших руках. А ще здоров*я- це гарний настрій, усмішка і позитив. У цьому переконані учні 5 класу. Вони створили поетичну вервечку про здоров`я.

5 клас

 

             

Здоров'я - це ще не все, але все інше без нього – ніщо.

Здоров'я набагато більше залежить від наших звичок і харчування, а ніж від мистецтва лікування. Цікаво, які продукти є найкориснішими для нашого здоров*я. Відповідь на це запитання нам дадуть учні 10 класу. Вони підготували власний проект

 « Корисні продукти харчування»

10 клас

 

Овочі та фрукти – джерело вітамінів та енергії! Вийдеш у садочок чи  на город,- і одразу знайдеш цей життєво необхідний скарб! Тут тобі і морква, і бурячок, і капустинка, а от там, в кінці городу, хто такий красивий та бокатий. Та це ж пан  Гарбузик!  Учні 3 класу підготували проект-інсценізацію «Гарбузовая родина».

                                           

                                 3 клас

 

На розвиток і ріст, і зір

Впливають вітаміни,

Що виростають в гарбузах,

Морквині, горобині.

 

То ж ці продукти споживай,

Здоров’я добре й гарне май.

Учні 7 класу підготували проект «Де в Україні ростуть вітаміни?»

                        

                                                      7 клас

 Здоров*я- це життя.  Життя –це рух.  А рухатися повинні усі: і маленькі, і дорослі! До того ж , у нас це чудово виходить. Поглянте, яку руханку підготували для нас учениці 9 класу. Ловімо позитив і танцюймо разом з ними!

9 клас

 

Народна мудрість каже: «Без здоров’я немає щастя. І найбільше в світі багатство – це здоров’я». Учні 4 класу дослідили скарбницю народної мудрості та підготували прислів*я  та приказки про здоров*я англійською мовою.

                                     4 клас

 

Здоров’я – всьому голова. Коли людина здорова, то вона дужа, весела, красива, сильна, витривала, смілива, тому що вона себе прекрасно почуває, може робити те, що їй до душі, займатись улюбленою справою, наполегливо працювати, навчатися.

 Пропонує перевірити наші знання про здоровий спосіб життя класний керівник 8 класу Гончаров В.Г.

 

                                       8 клас

 

Бути здоровим – це модно! А здоров*- це не тільки вітаміни та спорт, Це ще міцний сон і режим! Дотримуватися режиму дня- зовсім не складно. Головне- дуже цього прагнути. Навіть під час дистанційного навчання. Не вірите?Тоді дивіться. Учні 6 класу підготували музичний відеомікс «Режим дня сучасного школяра»

                                      6 клас

 

Отже, щоб бути здоровим, потрібно самостійно дбати про себе: кожного дня робити зарядку, вмиватися, стежити за чистотою свого тіла, одягу, помешкання, слід правильно харчуватися, займатися спортом, загартовуватись, більше бувати на свіжому повітрі. А головне - завжди пам’ятати золоті слова :  « Найбільше багатство людини – це здоров’я».

А наш Парад мініпроєктів «Нealthy life» завершується. Ви молодці! Вкотре довели, що у нашій  школі найталановитіші діти та найтворчіші педагоги! 

 

 

Сюрприз

 

 

 

 

docx
Додано
28 травня 2023
Переглядів
78
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку