Педрада «Розширення та поглиблення зв’язків ліцею, сім’ї та суспільства як вагомі , важливі умови ефективності виховного процесу»

Про матеріал
визначення шляхів підвищення результативності партнерських відносин між педагогами, учнями та їх батьками.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ДОВІРА ДО ОСВІТИ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ПЕДАГОГІКИ ПАРТНЕРСТВА«Розширення та поглиблення зв’язків ліцею, сім’ї та суспільства як вагомі , важливі умови ефективності виховного процесу»

Номер слайду 2

Сучасний класний керівник. Який він? ДРУГ, ПОРАДНИК, ПАРТНЕР

Номер слайду 3

ОСНОВА ПЕДАГОГІКИ ПАРТНЕРСТВА «Без виховання дітей, без активної участі батька і матері в житті школи, без постійного духовного спілкування і взаємного духовного збагачення дорослих і дітей неможлива сама сім’я як первинний осередок суспільства, неможлива школа як найважливіший навчально-виховний заклад і неможливий прогрес суспільства», – писав В. Сухомлинський.

Номер слайду 4

Як школі й батькам працювати разом розвиваючи партнерство? Різні способи залучення батьків до освітнього процесу. Спортивні змагання,пікніки, екскурсії, майстер - класи,ярмарки

Номер слайду 5

ІНШІ ФОРМИ СПІЛКУВАННЯ З БАТЬКАМИ Залучення до волонтерської роботи• Зустрічі групи батьків• Обмін книжками• Святкові заходи

Номер слайду 6

Номер слайду 7

ПЕРЕВАГИ СПІВПРАЦІ З БАТЬКАМИ• Отримання від батьків додаткової інформації про дітей. • Надання батьками допомоги в організації освітнього середовища. • Надання допомоги батьками у проведенні окремих навчальних занять. • Залучення батьків до навчального процесу збільшує їхню повагу до роботи вчителя.

Номер слайду 8

МОДЕЛЬ ПАРТНЕРСТВА Педагогіка, що ґрунтується на партнерстві між учнем, учителем і батьками.

pptx
Додав(-ла)
Яцина Марина
Додано
3 січня
Переглядів
58
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку