Переклад тексту Sandra Bullock, a non-typical Hollywood star, 9 клас Несвіт

Про матеріал
Переклад тексту Sandra Bullock, a non-typical Hollywood star, 9 клас Несвіт
Перегляд файлу

Сандра Баллок, нетипова голлівудська зірка

 

Сандра Баллок ідеально підходить до образу голлівудської зірки.  Вона може бути всіма видами та чарівною на фотосесіях та заходах на червоній килимовій доріжці, але вона може бути просто вашою милою та кумедною сусідською дівчиною.  Вона була чудовим вибором для головних ролей у безтурботних комедіях, таких як "Поки ти спав", і не менш блискучою зіркою у бойовиках, таких як "Швидкість".  Однак вона не схожа на більшість голлівудських дівчат завдяки своїй природній щирості та трохи розгубленій посмішці.  За це її обожнюють в Америці та по всьому світу.  Насправді її колеги називають її Міс Конгеніальність за назвою фільму, який приніс їй найбільшу кількість відзнак та нагород. 

Сандра народилася в передмісті Вашингтона, але своє дитинство вона провела в Нюрнберзі.  Її мати Хельга Мейєр - оперна примадонна, яку німецькі критики називали Марією Каллас - і її батько, тренер із вокалу, який працює за сумісництвом Джон Буллок, мріяли побачити, як їхня дочка Сандра Аннет стане співачкою чи музикантом.  З дитинства Сандру вчили музиці, але з часом вона втратила бажання до класичної музики.  В сім дівчина перерізала обидві долоні, щоб уникнути гри на фортепіано.  Одного разу батьки відвезли її в Зальцбурзьку оперу, де Хельга Мейєр була примадоною.  Вони хотіли, щоб дівчина зіграла одну з допоміжних ролей у виставі, але маленька Сандра створила на сцені таку метушню, що Хельзі довелося заплатити величезний штраф директору театру, щоб залагодити справу.  Після цього батьки Сандри заборонили її музичну кар'єру.

Її мати прищепила їй почуття прекрасного, дала Сандрі перші уроки акторської техніки та ознайомила зі сценічним життям.  Проте в той же час дівчина почувалася дуже самотньою біля своєї матері.  Через вимушені уроки музики, поїздки та гастролі з матір’ю вона не мала часу на дитячі ігри, друзів ... нікого.  Потім, коли їй було 12 років, батьки Сандри сказали їй, що вони переїжджають до США, вона була на сьомому небі від щастя.  Це був її шанс кардинально змінити своє життя. 

Людина пропонує, але Бог розпоряджається.  Через її акцент дівчину називали німкою, і її в основному ігнорували.  Однак все змінилося в старші роки, коли енергійна Сандра очолила вболівальників до шкільної спортивної команди. 

Після закінчення школи Сандра вступила до Університету Східної Кароліни, де обрала дві спеціальності - драматургію та право, які спочатку здавалися абсолютно несумісними.  Однак вона довгий час не вчилася в університеті.  Коли їй стало ясно, що ніхто у Східній Кароліні не помітить її, вона вирушила підкорити Нью-Йорк, з благословення батьків.  На той момент їй було 22 роки. Сандра розробила інтенсивну програму підкорення мистецького Олімпу.  Багато в чому її досвід був подібний до того, як починається більшість голлівудських акторів, оскільки дівчина кілька років працювала в дешевих кафе, щоб оплатити акторські курси.  Одного разу вона мріяла стати моделлю або стюардесою, але її ніхто не найняв.  Чарівна німка не змогла завоювати Нью-Йорк, проте, провівши там три роки свого життя, вона без жалю поїхала і переїхала до Лос-Анджелеса. 

Там вона пройшла неймовірну кількість фільмів та випробувань на кастинги, і нарешті доля посміхнулася їй.  У 1989 році вона зіграла у невеличкому спектаклі, де її помітив відомий критик Джон Саймон.  Він підкреслив "чудовий природний дар" актриси і відкрив їй шлях ні, не на великий екран, а на незліченні телепрограми.  Там Сандру помітили продюсери і запросили взяти на себе головну роль у комедії "Любовне зілля No 9".  Фільм зазнав невдачі, але Сандра рекомендувала себе як комічна актриса.  Тепер прорив у Голлівуд був не далекою мрією, а реальністю.  Як справжній голлівудській актрисі, їй потрібно було знятися в якомусь приголомшуючому хітові - і незабаром вона отримала свою можливість, знявшись разом із Сильвестром Сталлоне та Уеслі Снайпсом у фільмі "Провідник". Але навіть ця зіркова компанія цього не зробила 

Наступною сходинкою став фільм "Швидкість" у партнерстві з харизматичним Кіану Рівзом. У день прем'єри Сандра Баллок зрозуміла, що її мрія нарешті здійснилася - Її кар'єра швидко розвивалася відтоді. Сьогодні Сандра Баллок  відома як актриса багатьох ролей.

Окрім кіно, у Сандри є ще три великі пристрасті: гірський клімбінг, латиноамериканські танці та Інтернет. Раніше вона захоплювалася катанням на мотоциклах, але тато, використовуючи авторитет батька, переконав її  що броньований лімузин з охороною щось більш підходяще для когось із зірковим статусом, як його донька. Шанувальники міс Конгеніальності часто дратують її в Інтернет-чатах, і хто знає, що вони з цього зроблять, коли прочитають її  повторювані та тривалі слова в її новому інтерв'ю "Я не люблю фанатів".

docx
До підручника
Англійська мова (9-й рік навчання) 9 клас (Несвіт А.М.)
Додано
11 травня 2021
Переглядів
1101
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку