Перші 100 днів в школі

Про матеріал
Мої перші 100 днів в школі вчитель фізичної культури Плебанівської ЗОШ I-IIcт. № 1 Климко Назарій Петрович
Зміст слайдів
Номер слайду 1

100 днів у школі

Номер слайду 2

Мій педагогічний шлях почався ще у 2016 році. Коли я прийшов на роботу вчителем фізичної культури. Адаптаційний період пройшов швидко, я одразу знайшов спільну мову як з учнями так і з вчителями.

Номер слайду 3

Я працював у міських школах де є великий спортзал , оснащений всім необхідним спортивним інвентарем, у класах по 20-30 учнів, з якими можна організувати різні види роботи.

Номер слайду 4

Цього року вирішив спробувати працювати у сільській школі, де зовсім інші умови праці. І можу зробити певні висновки: з невеликою кількістю дітей працювати набагато важче, особливо на уроці фізичної культури. Складніше провести спортивні ігри чи естафети. Навіть рухливі ігри слід підбирати, виходячи з умов.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Великим плюсом є те, що у сільській школі всі діти хочуть займатися і наполегливо виконують всі вправи.

Номер слайду 7

При першому знайомстві з колективом я трохи зніяковів, адже тут суто жіночий колектив. Але моя думка змінилася через декілька днів. До мене поставились з розумінням, і з повагою. Тут я знайшов друзів і однодумців.

Номер слайду 8

Планую :- облаштувати спортивну кімнату, щоб була можливість займатися там взимку- волейбольний майданчик- поновити яму для стрибків у довжину.

pptx
Додано
27 липня 2020
Переглядів
715
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку