Підсумкові батьківські збори 2022. Презентація.

Про матеріал
Презентація містить структурований матеріал для проведення батьківських зборів щодо підсумків освітнього процесу, особливостей закінчення навчального року, попередження дитячого травматизму під час літніх канікул.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Батьківські збори 7-А клас01.06.2022 СЛОБОЖАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 1

Номер слайду 2

1. Закінчення навчального року в умовах воєнного стану.2. Підсумки освітнього процесу . 3. Профілактична робота щодо запобігання травматизму під час літніх шкільних канікул 4. Організаційні питання. Порядок денний:

Номер слайду 3

Закінчення навчального року в умовах воєнного стану1. Освітній процес закінчується 03.06.2022 році. Отже , в п’яницю урокиів не буде. Буде відеозустріч в meet з нагоди закінчення навчального року.2. Табель буде надаватися кожному особисто у вигляді фото на Вайбер 03.06.20223. Табель з печаткою і підписом директора буде пізніше. 4. Підручники діти наразі не здають . Нагадую в комплект входить ……… підручників . Не забувайте про художню літературу.5. Проходження щорічного медогляду (червень-серпень). Довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о. Бажано, щоб дитина пройшла медогляд до 01. 09. 2022 року.

Номер слайду 4

Підсумки освітнього процесу В класі 20 учнів. На високому рівні (10-12) – 3 учні / 15%На достатньому рівні (7-8) – 8 учнів / 40%На середньому рівні (4-6) – 9 учнів / 45%На низькому рівні (1-3) – 0 учнів

Номер слайду 5

Запобігання травматизму під час літніх канікул 1. Відповідно інструкції №13 безпеки життєдіяльності для учнів перед початком літніх канікул Основними небезпечними факторами, які можуть спричинити травми, є:порушення правил дорожнього руху;порушення правил електробезпеки;порушення правил протипожежної безпеки, в тому числі ігри з вогнем;використання газових приладів;порушення правил особистої безпеки;порушення правил особистої гігієни та охорони здоров'я (вживання неякісної води і т.п.);

Номер слайду 6

сонячні опіки і сонячні теплові удари;ігри з невідомими предметами, що довго лежали в землі;укус кліща;поводження із свійськими та дикими тваринами;катання на човні без супроводу дорослих;самостійні походи в ліс, гори;тривале перебування біля комп'ютера, комп'ютерна ігрова залежність;вживання лікарських препаратів без призначення лікаря;паління, вживання алкогольних напоїв;перебування в громадських місцях.

Номер слайду 7

2. Відповідно інструкції № 65 з безпеки життєдіяльності учнів при надзвичайній ситуації воєнного характеру:дії при виявлення предмета, схожого на вибуховий пристрій, або непізнаного предмета;дії населення за сигналом оповіщення «УВАГА ВСІМ»;дій населення за сигналом оповіщення «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА»;дії при загрозі масових заворушень;дії при загрозі бойових дій;дій населення при захопленні у заручники.

Номер слайду 8

Кожен із нас запитує себе та інших, коли війна завершиться, коли ми повернемося до мирного життя. І це буде обов’язково. Але ми вже будемо іншими. Для багатьох із нас відбулася переоцінка цінностей, матеріальні речі відійшли на геть інший план, на першому місці – єднання, взаємодопомога, служіння іншим (волонтерство), боротьба як із собою, так і з ворогом. У такі часи ми формуємося як нація, українська нація. Ми переможемо!

Номер слайду 9

Де б ми зараз не знаходилися: вдома, у селищі, в інших областях України, за кордоном – всі наші думки про одне – про Перемогу! І вона обов’язково буде, бо у нас – незламний дух, а ми – нескорений народ! І як би нам наразі важко не доводилося, хочу сказати лише одне: бережімо один одного, підтримуймо один одного, обіймаймо один одного і просто посміхаймося, бо це так важливо і так необхідно! Миру нам! Все буде Україна!

Номер слайду 10

І буде мир...І вишні зацвітуть. У рідному моєму краї. Лелеки добру звістку принесуть:"Кінець війні, ми ворога здолали!"І на світанку вмиється Земля. Ранковою холодною росою.І буде чути пісню солов'я, А не ревіння літаків над головою.

Номер слайду 11

Підніметься з руїн моя країна,Бо мужності такої світ не знав. По силі духу ти одна така єдина. Повернемось до мирного життя,Запахнуть чорнобривці й рута-м'ята. І мама заспіває "Котика-котка",І принесе "від зайчика" гостинця тато. Ліна Костенко

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
4.5
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.8
Всього відгуків: 4
Оцінки та відгуки
  1. Морару Ольга Василівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2.  Любовь
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  3. Pashchenko Hanna
    Загальна:
    4.3
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    3.0
    Відповідність темі
    5.0
  4. Мозуленко Ганна Іванівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
Показати ще 1 відгук
pptx
Додано
1 червня 2022
Переглядів
5695
Оцінка розробки
4.8 (4 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку