Презентація на тему : "Останній дзвоник для учнів 7 класу в онлайн форматі. Україна понад усе"

Про матеріал
Дана презентація має величезний набір цікавих завдань у патріотичному стилі, які зроблять останній урок цікавим та не залишать байдужими не лише учнів 7 класу, але і учнів старшої ланки також. Дорослі теж можуть долучитися до виконання вправ. Святковий настрій для учасників гарантований.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Школа — велика дитяча країна, В ній відкривається такий незрівнянний світ. Тут пізнає себе кожна дитина, І відправляється звідси в політ. Навчальний рік вже добіга кінця, Вже зовсім скоро пролунає дзвоник, І розпочнеться літнє офлайн життя, Таке щасливе й безтурботне.

Номер слайду 3

Ось і закінчився 2021-2022 навчальний рік. Ви подорослішали, вивчили щось нове та дізналися дещо цікаве.Цей рік був дійсно найтяжчим, бо окрім дистанційного навчання, яке ми вже досконально освоїли, в нашу країну прийшла війна. Кожен з вас дізнався значення цього жахливого слова не зі сторінок книжок з історії, а, нажаль, з досвіду нашої країни. Україна переживає найтяжчі дні своєї історії, але вона обов’язково вистоїть та переможе. Особливо в цей тяжкий воєнний час, потрібно цінувати все що маємо та прагнути до нечуваних висот, які стануть основою для вашого подальшого навчання та для процвітання нашої непереможної України. Так, сьогодні наш Останній дзвоник пройде в українському форматі, адже ми українці і повинні пишатися цим.

Номер слайду 4

На останньому уроці ми згадаємо цікаві моменти із шкільного життя, виконаємо багато веселих завдань, до яких ви готувалися, а деякі стануть для вас сюрпризом. Але спочатку прозвучить наш гімн України.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

У такий тяжкий час для нашої Батьківщини, складно залишатися осторонь. Кожен допомагає, як може: боронить Україну, захищаючи від ворога, допомагає тим, хто через бойові дії лишився житла та рідної домівки. Неабиякою допомогою являється підтримка бойового духу. От і наші учні вирішили підтримати нашу неньку та українців у такий нелегкий час. (Потрібно увімкнути відео, де учні по декілька рядків читають вірш. Вірш додаю, можна обрати свій власний.) З вірою у перемогу!

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Народні Символи України

Номер слайду 10

Кожна держава має свої символи. В Україні це – прапор, герб та гімн. Але окрім державної символіки, українці мають свій народний символізм, який передається із покоління в покоління. Народні символи України — це святині українського народу. В українській графіці використовуються символи й образи з пісенної народної творчості, з легенд, які використовуються в обрядах і звичаях. Їх вишивають на сорочках, рушниках тощо. Народними символами України можуть бути рослини і тварини, а також символічні елементи побуту та ужитку. Зараз ми дізнаємося, чи зможете ви назвати народні символи України. Для того, щоб озвучити кожний символ, вам потрібно відгадати ребус, а наступний слайд вам продемонструє, чи правильна ваша відповідь.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Номер слайду 32

Номер слайду 33

Номер слайду 34

Номер слайду 35

Номер слайду 36

Номер слайду 37

Номер слайду 38

Номер слайду 39

Номер слайду 40

Номер слайду 41

Номер слайду 42

Номер слайду 43

Номер слайду 44

Номер слайду 45

Номер слайду 46

Номер слайду 47

Номер слайду 48

Номер слайду 49

Номер слайду 50

Номер слайду 51

Номер слайду 52

Номер слайду 53

Номер слайду 54

Номер слайду 55

Номер слайду 56

Номер слайду 57

Номер слайду 58

Номер слайду 59

Номер слайду 60

Номер слайду 61

Номер слайду 62

Номер слайду 63

Номер слайду 64

Номер слайду 65

Номер слайду 66

Номер слайду 67

Номер слайду 68

Номер слайду 69

Номер слайду 70

Номер слайду 71

Номер слайду 72

Номер слайду 73

Номер слайду 74

Номер слайду 75

Номер слайду 76

Номер слайду 77

Номер слайду 78

Номер слайду 79

Номер слайду 80

ppt
Додано
19 червня 2022
Переглядів
1807
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку