ПОРАДИ ЯК ВИВЧИТИ ФРАНЦУЗЬКУ

Про матеріал

ПОРАДИ ЯК ВИВЧИТИ ФРАНЦУЗЬКУ

Всім пропонується ряд практичних порад по вивченню французської мови.

Знання французької мови дозволить вам вільно спілкуватися в подорожах в багато країн, серед яких Швейцарія, Канада, Монако, Африка.

Перегляд файлу

ПОРАДИ ЯК ВИВЧИТИ ФРАНЦУЗЬКУ

- Коли ви вчите нову мову, не всі може виходити, хтось обов'язково повинен вас підтримувати, мотивувати, стежити за тим, щоб заняття були регулярними. Найкращий варіант - вчити мову з репетитором або вчителем.

- Сформулюйте собі мету в мові і в залежності від цього приділяйте більше часу певним навичкам. Наприклад, ви працюєте з письмовими документами, тоді вам потрібно більше часу приділяти читанню письмових текстів і написання невеликих робіт на французькій мові.

- Якщо ви купили самовчитель або будь-який підручник, переконайтеся, що в комплекті йде диск з аудіоматеріалами, на якому записані тексти носіями мови. У французькій мові багато фонетичних правил, тому важливо на початковому етапі намагатися імітувати мову носіїв мови і повторювати запис кілька разів. Радимо на початковому етапі перевіряти слова в словнику і слухати якомога більше французькому мови. Наприклад, знайти прості мультфільми або фільми з субтитрами французькою мовою. У вас вийде швидше звикнути до мови.

- Займайтеся мовою кожен день. Регулярні заняття допоможуть більше, ніж заняття в вихідні. Не забувайте відпочивати, потрібно отримувати задоволення від занять. Важливо повторювати матеріал, все, що ви вивчили.

- Не переводьте кожне слово з рідної мови, намагайтеся думати на мові, який вчіть! Таким чином, ви зможете уникнути помилок, які часто виникають при дослівному перекладі.

- Вивчайте нові слова і пропозиції в контексті. Створюйте приклади для кожного слова, які ви легко запам'ятаєте. Групуйте слова з певних тем і вчіть їх разом, так буде легше запам'ятати.

Успіхів вам!

docx
Додано
11 березня 2018
Переглядів
1210
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку