ПОРТФОЛІО УЧАСНИКА МІСЬКОЇ ТРУДОВОЇ АКЦІЇ “КВІТИ ДНІПРА”

Про матеріал
благоустрій прилеглої території школи; - покращення естетичного вигляду подвір'я шляхом вдосконалення квітників; Виховна мета проекту:- виховувати в дітей та учнівської молоді дбайливе ставлення до природи, естетичний смак, уміння цінувати прекрасне; - формувати в учнів високий рівень екологічної грамотності та культури, здатної з любов'ю ставитися до природи рідного краю.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПОРТФОЛІО УЧАСНИКА МІСЬКОЇ ТРУДОВОЇ АКЦІЇ “КВІТИ ДНІПРА” КЗО “СЗШ № 29” ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Номер слайду 2

Проектна діяльність Комунальний заклад освіти «Середня загальноосвітня школа № 29» Дніпровської міської ради. Керівник проекту: Босенко Аліна Едуардівна Вчитель біології0678863586 Заявка на участь в акції

Номер слайду 3

Опис створення проекту До участі в міській екологічній акції “ Квіти Дніпра”, яка розпочалася 2 квітня 2018 року, долучилися учні, батьки та вчителі нашої школи. Мета проекту: - благоустрій прилеглої території школи; - покращення естетичного вигляду подвір'я шляхом вдосконалення квітників; Виховна мета проекту:- виховувати в дітей та учнівської молоді дбайливе ставлення до природи, естетичний смак, уміння цінувати прекрасне; - формувати в учнів високий рівень екологічної грамотності та культури, здатної з любов'ю ставитися до природи рідного краю. Хід роботи проекту:1. Підготовка ґрунту на клумбах.2. Насадження кущів та квітів на клумбах ( півники, ромашки, кани).3. Висів насіння квітів: майорів, чорнобривців, портулаки, айстри.4. Посадка розсади петунії та айстри.5. Догляд та полив насаджень протягом травня – серпня.6. Зійшли та прийнялися всі насадження. Наш шкільний двір – наша гордість! Активними учасниками проекту стали учні та батьки 9 – Б класу.

Номер слайду 4

Фото ділянки до виконаних робіт

Номер слайду 5

Фото засадженої та засіяної клумби

Номер слайду 6

Фото ділянки в період цвітіння травня - серпня

Номер слайду 7

                                                  Чорнобривці Майори Квіти які були насадженніАйстра

Номер слайду 8

Портулак Петунія Петунія королівська. Півники

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Квіти, квіти… Чарівні квіти,Кольорові, великі й малі… Ви умієте душу зігріти,Бо й самі ви - душа землі. Ліна Костенко

pptx
До підручника
Біологія (профільний рівень) 10 клас (Межжерін С.В., Межжеріна Я.О., Коршевнюк Т.В.)
Додано
24 березня 2020
Переглядів
532
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку