Портфоліо вчителя Оленіч Тамари Михайлівни

Про матеріал

Портфоліо вчителя - це моя особиста самопрезентація та короткий звіт моєї педагогічної діяльності . Матеріал був розроблений для чергової атестації.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Портфоліо вчителя. Оленіч Тамари Михайлівни. Берестівський НВК “ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ”

Номер слайду 2

Візитна картка Посада: Вчитель початкових класів,вчитель інформатики, вихователь групи продовженого дня Берестівського НВК “ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ”Педагогічний стаж: 13 років Кваліфікаційна категорія: спеціаліст 10 розряду. Я пишаюсь тим, що працюю у творчому, цілеспрямованому колективі однодумців!

Номер слайду 3

Освіта, підвищення кваліфікаціїСпеціальність: “Початкове навчання, практична психологія”Кваліфікація: вчитель початкових класів, практичний психолог у закладах освіти

Номер слайду 4

Тема самоосвіти:“Застосування комп’ютерних технологій як засобу розвитку критичного мислення учнів”“Морально-духовний розвиток особистості дитини засобами мистецтва на ГПД”

Номер слайду 5

Педагогічне визнання

Номер слайду 6

Ми навчаємося не для школи, а для життя. Мета, якої прагну досягти у роботі вчителя – предметника поєднувати традиційні методи навчання та сучасні інформаційні технології, що дозволить зробити процес навчання мобільним, строго диференційованим та індивідуальнимнавчити кожну дитину за короткий проміжок часу освоювати, перетворювати і використовувати в практичній діяльності величезні обсяги інформаціїорганізувати процес навчання так, щоб кожен учень активно, з цікавістю і захопленням працював на уроці, бачив плоди своєї праці і міг їх оцінити та використовувати у подальшому життіМоє педагогічне кредо

Номер слайду 7

Кредо творчого вчителя. Я маю творчий потенціал. Я хочу реалізувати його. Я певна, що мені все вдасться. Я схильна ризикувати. Я вмію бачити проблему і можливості її розв’язання. Я маю критичне і гнучке мислення. Я в пошуку!Я виховаю творчу особистість!Я пишаюсь, коли мої учні перевершують мене!

Номер слайду 8

Я керуюсь гуманно – особистісною технологією Ш. О. АмонашвіліПринципи педагогічноїдіяльностіЛюбити дитину. Олюднитисередовище, в якому живедитина. Прожити вдитині власнедитинство

Номер слайду 9

*   Урок з опорою на мультимедійну презентацію;*   Використання аудіо - та відеофрагментів*   Комп’ютерні тести;*   Електронні підручники;*   Електронні інформаційні видання;*   Електронні практикуми;* Підготовка друкованих роздаткових матеріалів.*   Комп’ютерні навчальні програми. Найбільш оптимальні  моделі використання ІКТ у моїй роботі

Номер слайду 10

Вимоги до комп'ютерних програм

Номер слайду 11

Методи і форми роботи. Навчальний проект;Нестандартні уроки;Цікаві розповіді про незвичайні факти в сфері інформатики;Елементи передового досвіду вчителів початкової освіти та інформатики;Інтерактивні технології: “Мікрофон”, “Карусель”, “Дискусія”, “Мозковий штурм”, “Навчаючи вчусь”;Опорні таблиці, схеми, різноманітний роздатковий матеріал;Групову, парну, індивідуальну форми роботи;Метод проектів;Компетентнісні задачі з інформатики ;Вернісаж учнівських робіт;Публічний захист

Номер слайду 12

Оцінювання учнів

Номер слайду 13

 Семінар-практикум практичних психологів на тему «Психологічна компетентність педагога як передумова організації ефективного особистісно зорієнтованого навчання у формуванні конкурентоспроможної особистості»(24 грудня 2013 року на базі Берестівського НВК)За матеріалами семінару видано методичний посібник «Психологічна компетентність педагога як передумова організації ефективного особистісно зорієнтованого навчання у формуванні конкурентоспроможної особистості»

Номер слайду 14

  Районний етап олімпіади з педагогіки і психологіїКлюйко Ірина Іванівна(ІІІ місце 2014 рік)

Номер слайду 15

Всеукраїнський конкурс “Профілактично-просвітницька робота з учнями” (ІІІ місце, 2014 рік)У журналі “Практичний психолог: школа” №8/2014 року за матеріалами посібника була надрукована стаття “Притча як засіб активізації старшокласників”Замітка про успіх була надрукована у районному журналі “Освітянський вісник”

Номер слайду 16

Всеукраїнський конкурс “Вчитель року-2017”, “Вчитель року – 2018” за версією науково-популярного природничого журналу “Колосок”(лауреат конкурсу)

Номер слайду 17

Участь в Інтернет - конкурсі для вчителів на освітньому проекті «На Урок»(І місце в номінації “Психологія”, січень, 2018 рік)

Номер слайду 18

Районний етап ярмарки педагогічної творчості2015 рікІ місце в номінації “Спеціальна освіта”2018 рікІ місце в номінації “Інформатика”2018 рікІІІ місце в номінації “Інформатика”

Номер слайду 19

Виховна робота. Районний етап конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край» Номінація «Народна лялька» (робота “Весела парочка – Панас і Варварочка” - ІІІ місце, 2015 рік. Номінація «Паперова пластика, оригамі» (робота “Грошове дерево”) - ІІ місце, 2016 рік. Районний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір»1. Робота “Український млин” - ІІ місце, 2017 рік. Районний етап новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція» 1. Номінація «Стилізована ялинка» - І місце, 2017 рік

Номер слайду 20

Фотогалерея

Номер слайду 21

Теоретична частина уроків

Номер слайду 22

Фізкультхвилинки

Номер слайду 23

Перегляд мультфільмів

Номер слайду 24

Працюємо за комп’ютером

Номер слайду 25

Старші учні допомагають молодшим

Номер слайду 26

Уроки - змагання

Номер слайду 27

Мої захоплення

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Хвилинка релаксації (вправи для очей)

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Номер слайду 32

Номер слайду 33

Номер слайду 34

Дякую за увагу!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Збандуто Надія Миколаївна
    Приємно було познайомитися віртуально з учителем-новатором!
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Красновська Іванна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
5 липня 2018
Переглядів
2374
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку