«Портрет осені» (майстер клас з аплікації

Про матеріал
Вироби своїми руками можна створювати з будь-яких підручних матеріалів. Особливо добре підходять природні матеріали, оскільки створюють неповторну атмосферу у процесі рукоділля. І осінній час для майстринь у цьому плані вважається найбільш продуктивним.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер клас з аплікації«Портретосені»

Номер слайду 2

Осінь – чудова пора року. Вона подарувала деревам яскраве вбрання. Осінь пора для художніх фантазій.

Номер слайду 3

Вироби своїми руками можна створювати з будь-яких підручних матеріалів. Особливо добре підходять природні матеріали, оскільки створюють неповторну атмосферу у процесі рукоділля. І осінній час для майстринь у цьому плані вважається найбільш продуктивним.

Номер слайду 4

Восени з’являється можливість застосовувати для виробів такі матеріали, як різні плоди, насіння, льон, зерна і, звичайно ж, листя. Осіннє листя завдяки різноманітності фарб, форм і розмірів допомагає виготовити все, на що вистачає фантазії.

Номер слайду 5

Фізкультхвилинка "Падають листя". Вранці ми у двір йдемо - діти крокують на місціЛистя сиплються дощем - руки підняти. Під ногами шелестить - крокують на місціШик, розкіш, шик, шик - приставний крок вправо, влівоІ летять, летять, летять - підстрибнути сказати голосно перше слово, а потім тихіше і ще тихіше

Номер слайду 6

Найпростіші, найпоширеніші та найкрасивіші вироби своїми руками з осіннього листя — це аплікації. Зробити такі картини можуть як профі, так і дітки. Найпростіші, найпоширеніші та найкрасивіші вироби своїми руками з осіннього листя — це аплікації. Зробити такі картини можуть як профі, так і дітки.

Номер слайду 7

Насамперед слід зібрати листя потрібних форм, розмірів та забарвлень. Це заняття доведеться до вподоби багатьом, тому що потрібно прогулятися парками, алеями та іншими красивими місцями. Крім самого листя підготувати слід основу для складання картин-аплікацій.

Номер слайду 8

Клеїти листя можна на папір, картон, полотно або тканину. Найголовніше при цьому правильно підібрати клей, щоб вироб не розпався на частини. Клеїти на папір та картон можна за допомогою канцелярського клею ПВА або олівця. А ось для роботи з полотном або тканиною краще підготувати клейовий термопістолет. Для завершення картин може також знадобитися олівець, лінійка, гумка, ножиці та різні елементи декору в залежності від обраного стилю оформлення аплікації.

Номер слайду 9

Осінні барви Осінні барви — це не описати,Така краса, що серце завмира.І хочеться по осені блукати,Бо ще м’яка-м’якесенька трава. Див осені нікому не злічити —Відчути треба серденьком усе. Та просто насолоджуватись, жити…І хай вона нас в дивосвіт несе….

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Дайте волю дитячій фантазії !

pptx
Додано
8 жовтня 2023
Переглядів
443
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку