Новини

20 січня МОН презентує модель вступної кампанії у 2023 році

20 січня 2023 року міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет разом із головою Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергієм Бабаком, а також із головою підкомітету з питань вищої освіти Юлією Гришиною, в.о. директора УЦОЯО Валерієм Бойком та генеральним директором директорату фахової передвищої, вищої освіти Олегом Шаровим презентують спільну позицію та напрацювання щодо моделі вступної кампанії у 2023 році.

Про це Сегій Шкарлет написав у своєму Telegram-каналі. 

Він також зауважив, що головна мета наразі – організувати і провести вступні випробування з урахуванням вимог безпеки. А також – створити всі умови для можливості вступу молоді до закладів освіти України.

Презентація моделі вступної кампанії у 2023 році транслюватиметься фейсбук-сторінці та ютуб-каналі МОН. Траснляція розпочнеться о 9:00.  

Тож уже незабаром знатимемо, як проходитиме вступна кампанія та яким буде формат НМТ.

Оновлено:

Участь у брифінгу підтвердив і Сергій Бабак. Він пообіцяв, що вже завтра буде відомо все про Національний мультипредметний тест:

  • скільки і яких предметів складатимуть діти;
  • кількість днів для складання;
  • час складання іспиту;
  • кількість питань із кожного предмета;
  • структура питань.

А вже після брифінгу відбудеться засідання Комітету, з ухваленням відповідного прєккту закону, який винесуть на голосування Верховної Ради України на найближче засідання.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter