Новини

«3D: Думай, Дій, збережи Довкілля»: новий екологічний конкурс від «На Урок»

Уже ні для кого не є таємницею той факт, що екологічний стан нашої планети, на жаль, залишає бажати кращого. І головне завдання людства – зберегти Землю, не перетворивши її на пустелю.

Як це зробити? Для початку звернути увагу школярів на екологічні проблеми Батьківщини. Проводити тематичні виховні години, організовувати змагання, проводити екологічні заходи, ходити у походи тощо. А ще – брати участь у цікавих тематичних конкурсах, які дозволять розширити уявлення про світ та дізнатися більше про екологічні загрози.

Саме з цією метою освітній проект «На Урок» оголошує екологічний конкурс для учнів 1-11 класів «3D: Думай, Дій, збережи Довкілля». Мета нашого конкурсу – звернути увагу школярів на екологічні проблеми країни. Завдання конкурсу розроблені без прив’язки до шкільної програми, тож брати участь може кожен! Учні перевірять свої знання про екологічну ситуацію в Україні та світі, дізнаються безліч цікавих фактів та зрозуміють, наскільки важливо берегти наш спільний дім – Землю.

Реєстрація для участі розпочалася 21 квітня і триватиме до 15 червня. Доступ до завдань уже відкритий. Виконувати завдання діти можуть до 15 травня у будь-який зручний час. Доступ до результатів та нагород буде відкрито одразу після виконання завдань.

Реєструйтеся та приєднуйтеся! Ми підготували багато цікавинок!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter