Новини

Тести «На Урок» отримали спеціальний шрифт для людей із дислексією!

Що спільного між Вінстоном Черчілем, Людвігом ван Бетховеном, Томасом Едісоном та Стівом Джобсом? Усі вони стали одними з найвідоміших і найвидатніших постатей в історії людства. А ще – кожен із них мав дислексію. Але вона не стала перепоною на шляху до їхнього успіху.

Спробуйте і ви відкрити весь потенціал своїх учнів, які також мають дислексію (і дуже часто навіть не знають цього). Адже відтепер онлайн-тести «На Урок» мають новий функціонал – переключення на шрифт Adys, який було розроблено спеціально для людей з дислексією. Також ми подбали про спеціальний нейтральний фон, на якому текст сприймається легше, та надали шрифту глибокого чорного кольору. Завдяки цьому в учнів з дислексією не виникне жодних трущів із роботою. 

Щоб перевірити нові можливості сайту, достатньо створити тест (або обрати вже готовий) та почати проходження. Натиснувши кнопку «Дислексія» у правому верхньому куті екрану, ви зможете побачити спеціальний шрифт для тексту. А для того, щоб повернути словам попередній вигляд – натисніть кнопку «Звичайний».

Створюйте свої власні тести! А головне – розкажіть і покажіть новий функціонал учням із дислексією. Допоможіть їм показати всю силу свого інтелекту!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter