Новини

4 листопада запрацює Служба освітнього омбудсмена

Уже 4 листопада розпочинає свою офіційну діяльність Служба освітнього омбудсмена. Команді вдалося зробити майже неможливе, фактично побудувашвши нову структуру «з нуля» за два місяці. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Сергій Горбачов.

Ознайомитися з інформацією про діяльність Служби та направити звернення можна на сайті: https://eo.gov.ua. Поки що він працює у тестовому режимі. Також уже розроблені необхідні для роботи внутрішні документи та сформована команда професіоналів. Наступним важливим кроком Сергій Горбачов вважає створення громадської мережі – найближчим часом розпочнеться пошук громадських радників та консультантів, які допомагатимуть омбудсмену. 

31 жовтня Сергій Горбачов зустрівся з Міністеркою освіти і науки України Ганною Новосад. Під час зустрічи вони обговорили підсумки роботи з формування Служби освітнього омбудсмена та подальші кроки.

«Посада освітнього омбудсмена, перш за все, передбачає широку комунікацію з суспільством та інформаційну відкритість. Тож ми сподіваємось, що Служба виправдає покладені на неї обов'язки та стане ще одним майданчиком для спілкування з учнями, студентами, їхніми батьками, педагогами та науковцями. Сьогодні конфлікти – один з основних факторів, що заважає дітям нормально концентруватися на навчальному процесі та отримувати від нього користь. Служба має мінімізувати цей плив і допомогти усій нашій системі освіти стати успішнішою».

                                                                                                             Ганна Новосад

Контакти Служби освітнього омбудсмена:

  • Адреса для електронних звернень: info@eo.gov.ua або за посиланням https://zvernennya.eo.gov.ua/
  • Адреса для письмових звернень: Служба освітнього омбудсмена, 03058, м. Київ, відділення поштового зв'язку 58, а/с 48
  • Телефон для зв'язку: (044) 4067234, +380 951438726
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter