Global Teacher Prize Ukraine – можливість продемонструвати педагогічний талант.

Учителі важливі. А ще вони неймовірно талановиті, активні, креативні, натхненні... То чи не час заявити про це всій країні? Наші вчителі – справжні супергерої, без яких освіта у ці буремні часи просто не вистояла б! Тож настав час гідної винагороди!

Заявити про талант

Наші вчителі талановиті. Ще б пак, хто ж, як не вони, постійно вигадують нові, адаптують уже відомі методи роботи та віртуозно навчають учнів? А ще вони постійно приміряють нові ролі. Приймають виклики та гідно відповідають на них. І одним із найважливіших викликів у цьому році стало дистанційне навчання.

То чому б не повідомити про це всім? Global Teacher Prize Ukraine – чудова можливість розказати освітянській (і не тільки!) спільноті про здобутки наших учителів. А розказати є про що!

Отримати заслужене визнання

Кожен учитель має власний унікальний досвід, жоден урок не схожий на інший! Про це потрібно говорити, презентувати свій доробок, отримувати визнання. Адже це важливо. Це надихає на нові перемоги, підвищує бажання творити далі та, зрештою, це просто приємно! Так, про те, який чудовий у них учитель, знають учні та їхні батьки, колеги також захоплюються, але тим не менш, варто розширювати горизонти.

Global Teacher Prize Ukraine – простір натхненних учителів, які знають, як відкрити перед школярами двері до неймовірної країни знань та готові розказати про це іншим. На історії наших педагогів уже чекають!

Надихнути колег

Наші вчителі талановиті та скромні, тому багато хто не поспішає подаватися на премію, адже просто не вірить у свої сили. Чому? Причини можуть бути різними, але досвід освітян, які вже бодай раз подавалися на Global Teacher Prize Ukraine здатен надихнути та спонукати взяти участь! Надихніть колег своїм позитивним прикладом і покажіть, що вчителі варті того, аби ними пишалися! 

Позмагатися за грошову винагороду

Яка становить чверть мільйона гривень! Ці гроші можна використати на втілення неймовірних мрій (здогадуємося, що переважна більшість з них так чи інакше стосується учителювання!). 

І ще приємний момент: окрім головної винагороди у Global Teacher Prize Ukraine передбачено ще кілька цікаивх номінацій. Переможцем може бути кожен!

 

Довести, що вчителі можуть усе

Коли ми говоримо про те, що наші вчителі – супергерої, це не просто слова. Педагоги дійсно можуть усе: надихати, створювати нові методи навчання, премагати! Головне – бажання та впевненість у власних силах. Особливо у ці непрості часи. Наші вчителі можуть показати всьому світу, що вони не втрачають натхнення, впевненості та надії, що продовжують навчати учнів та виховувати майбутніх громадян і громадянок світу. 

Податися на Global Teacher Prize Ukraine можна до 1 серпня 2020 року. Час ще є! Не гайте часу та переходьте за посиланням

  • Кого можна номінувати: Шкільних учителів із України
  • Хто може номінувати: Будь-хто: учні, родина, знайомі, люди, які симпатизують учителю
  • Куди подавати номінацію: Проста й зручна реєстрація триватиме з 20 березня до 1 серпня

Нагадаємо, що національна премія Global Teacher Prize Ukraine існує з 2017 року, і відтоді в ній взяли участь 5 486 українських вчителів. З року в рік кількість заявок зростає — з 632 у 2017 році до майже 3000 у 2019. Переможця оголосять у Всесвітній день учителя 3 жовтня 2020 року. Тож реєструйтеся! А ще у цьому році «На Урок» став інформаційним партнером Global Teacher Prize Ukraine, тож у нас ви побачите найцікавіші та найгарячіші новини премії!

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter