Нашими вчителями просто неможливо не захоплюватися!

Цей навчальний рік був непростим. Чого тільки не трапилося за останні місяці! Але педагоги гідно витримали всі випробування. Ми хочемо щиро зізнатися у тому, що щиро любимо неймовірних українських учителів! І ми маємо на це як мінімум п'ять причин!

Ви переймаєтеся долею кожного учня

Ваш учень не прийшов на урок чи не вийшов на зв'язок у Zoom? А може школяр заявив, що любить математику, а українська мова йому не надто і потрібна? Немає жодного значення! Учителі завжди пам'ятають про кожного учня і знають про дітей набагато більше, ніж може здатися на перший погляд. Вони чудово розуміють, коли щось пішло не так і коли учень засмучений, а отже завжди поспішають на допомогу! І так само вчителі чудово бачать та знають усе про успіхи і досягнення школярів, неймовірно ними пишаються та допомогають брати нові вершини!

На ваших уроках цікаво

Будьмо щирі – далеко не кожна навчальна тема наспрвді цікава та захоплива. А якщо хтось із учнів і у захваті від формальдегідів, то це не означає, що вони хоч якось зацікавлять інших. І це не дивує. А от що дивує, так це неймовірне вміння вчителів зробити цікавою будь-яку тему! Ви знаходите неочікувані факти, робите смиливі припущення, влаштовуєте справжню театральну виставу, створюєте відео чи навіть мільтфільми – і все це заради того, щоб учні зрозуміли матеріал і самі захопилися ним! Як вам це вдається?

Ви терпляче ставитеся навіть до найнеймовірніших витівок учнів

Скільки всього можуть вигадати учні! Особливо коли не дуже хочеться на уроки, або ж коли не вивчено важливу тему, з якої якраз сьогодні контрольна. Скількі разів ваші учні забували вдома зошити, не чули домашнього завдання, або ж раптово зникали з чату у Zoom через «проблеми з інтернетом» або «відключення світла»? І це вже не кажучі про численні розіграши, учасниками яких подеколи стають не тільки однокласники веселунів, а й учителі!  

Але все це – частина дорослішання, через яке проходили всі ми. І пройшли багато у чому саме завдяки вчителям! Завдяки їхньому розумінню, порадам, розумінню, коли треба похватили, а коли – трошки насварити, школярі стають тими, ким вони є.  

Ви вчите дітей найкращому

Закон термодинаміки, логарифми, правила пунктуації, хамічні реакції... Усе це неймовірно важливо і знадобиться не лише під час контрольних та ЗНО, а й у подальшому житті (навіть якщо зараз учні іншої думки). Але навчання не обмежується формулами та правилами. Саме у школі та саме від своїх учителів діти дізнаються більше про навколишній світ, про те, щр життя не завжди буває справедливим, але що добро завжди повертається. Про те, що необхідно вміти співчувати, що всі ми різні та рівні, і що світ просто прекрасний.

Ви незворушно слухаєте найдивніші відповіді школярів

Пінгвіни пересилилися до полярних ведмедів, Тарас Шевченко несподівано написав «Лісову пісню», а Ярослав Мудрий виявився відповідальним за хрещення Русі? Ну що ж, буває й не таке! Учителі точно знають, що інколи помилка – лише сходинка до нових знань. А інколи – результат надмірного хвилювання чи стресу. Головне – втримати серйозний вираз обличчя! 

Але найголовніше – ви просто неймовірні! І вмієте веселитися!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter