Формуємо онлайн-простір без загроз на новій інтернет-конференції «На Урок»

У часи тотального онлайн-спілкування та дистанційного навчання питання безпеки в Інтернеті є надзвичайно актуальним і важливим. Саме тому ми вкотре збираємось на Всеукраїнську конференцію, щоб поговорити про захист в мережі дорослих та дітей. Цей тематичний захід уже став доброю традицією нашого проєкту – такі неймовірно цікаві зустрічі ми проводимо вже третій рік поспіль (за бажанням можна переглянути конференції 2021 та 2020 років у записі)
Щоразу в межах конференції корисним досвідом, дієвими практичними порадами діляться практики – вчителі-предметники, психологи, експерти у сфері медіаграмотності та безпеки в інтернеті. Не є виключенням і ця масштабна зустріч! На вас чекають найкращі спікери, які підготували  докладну інформацію з різних тем:

  1. Ленчовська Анна – практикум «Психологічна безпека в інтернеті для вчителя».
  2. Іванова Інна – «Медіаграмотність та критичне мислення: практика».
  3. Коренчук Руслана – «Можливості неформальної освіти на Дія. Цифрова освіта».
  4. Понежа Наталія – практикум «Додатки браузера Google Chrome для створення комфортного і безпечного інтернет-середовища».
  5. Цукор Любов – практикум «Вправи, які допоможуть розказати про безпеку в інтернеті дітям».
  6. Гайденко Катерина – «Безпека в інтернеті для дітей із особливостями розвитку».
  7. Дядюшкіна Ірина – «Біоадекватна технологія навчання як запорука організації безпечного інтернет-середовища».
  8. Петрович Сергій – «Електронна присутність і безпека в сучасному світі».

Організаційні моменти та приємні бонуси

Наша плідна робота, до якої ви можете долучитися у будь-який момент,  триватиме два дні:

  • 05.02.2022 (початок о 13.30) – це день, програмно сфокусований на практичній роботі. Спікери поділяться прикладами вправ, сервісів, підходів для дорослих і дітей, які допоможуть убезпечити себе в інтернеті;
  • 06.02.2022 (початок о 14.30) – класичні виступи, наповнені власним унікальними досвідом, та панельна дискусія, яка присвячена питанню привернення уваги до проблеми безпеки в інтернеті.
Як взяти участь? Дуже просто! Зареєструйтеся та отримайте можливість під час прямих ефірів поставити запитання спікерам чи поспілкуватися з колегами у чаті. Якщо ви не зможете переглянути два дні конференції онлайн, то є змога повернутися до запису виступів та презентації у будь-який інший зручний час. Доступ до навчання, як завжди, безкоштовний.
Також ви можете замовити свідоцтво про підвищення кваліфікації, на якому вказано 15 годин вашого навчання. І традиційно, до свідоцтва додається комплект цікавих і корисних бонусних матеріалів.

І звісно, даруємо бонус кожному учасникові конференції – двотижневу детокс-програму (версія для друку).

 

Долучайтеся до нашої конференції та отримайте безліч ідей для натхнення!   

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter