Новини

«День соцмереж: #Я_в_тренді»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Якщо б соціальних мереж не існувало, їх варто було б вигадати! Зараз уже важко уявити часи, коли їх не існувало. А тепер буде не так уже і просто знайти людину, якої немає в жодній із соцмереж. Facebook, Twitter, Instagram, TikTok та інші докорінно змінили наш світ. Навіть більше – вони продовжують це робити! Тепер у соцмережах ми не лише спілкуємося, тут можна навчати та навчатися, знаходити однодумців і теми, які нас цікавлять, та навіть розвивати власний бізнес.

Упевнені, у вас є акаунти щонайменше в одній із соціальних мереж! А про учнів годі вже й казати – це просто невід'ємна частинка їхнього життя. Діти дійсно проводять у соціальних мережах чимало часу, та чи багато вони про них знають? А чи пам'ятають школярі правила безпечної поведінки в онлайні?

Аби перевірити це та подарувати дітям нові цікаві знання, запропонуйте їм узяти участь у новому неймовірно цікавому конкурсі від «На Урок» – «День соцмереж: #Я_в_тренді». Ми створили його спеціально до цьогорічного #SMDay (Дня соціальних мереж), який уже традиційно відзначається 30 червня. Мета конкурсу – розширити уявлення учнів про соціальні мережі та нагадати про важливість дотримання правил безпечної поведінки. Ваші учні гадають, що знають про Instagram чи TikTok та їхні функції все? Нумо перевіряти!

Конкурс розрахований на учнів 5-11 класів, і саме завдяки йому діти зможуть дізнатися багато нового та цікавого. Реєстрація триває з 24 червня по 30 липня! Доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Тож заохочуйте школярів до участі в конкурсі! Зареєструватися можна за посиланням. Зверніть увагу: конкурс безкоштовний, тож ми радимо залучити до нього всіх ваших учнів. Нехай проведуть літні канікули цікаво та з користю!

Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. Кожен учитель, чиї учні братимуть участь у конкурсі «День соцмереж: #Я_в_тренді», отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо. 

Дізнаємося нове разом!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter