Новини

«Твої безпечні канікули»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Ось і літо! Впевнені, що і ваші учні, і ви чекали на нього з нетерпінням. Адже це чудова можливість відпочити, перезавантажити мозок та, звісно, просто насолоджуватися найтеплішою порою року. Але навіть на відпочинку не варто забувати про правила безпеки! Необачна поведінка здатна зіпсувати навіть найкращий відпочинок, саме тому маємо бути обачними та уважними. 

Як просто та цікаво нагадати дітям про правила відпочинку, який буде веселим, активним та безпечним? Запропонуйте їм взяти участь у новому неймовірно цікавому конкурсі від «На Урок» – «Твої безпечні канікули». Мета конкурсу – підвищити рівень обізнаності дітей щодо правил безпечної поведінки вдома та на вулиці. Цей конкурс покликаний нагадати дітям про те, як важливо завжди дбати про себе та бути уважними. Пам'ятати про власну безпеку та допомагати іншим. Конкурс розрахований на учнів 1-7 класів, і завдяки йому діти дізнаються багато нового та цікавого. 

Реєстрація триває з 11 червня по 29 серпня! Доступ до завдань діти отримають одразу після реєстрації. Тож заохочуйте школярів до участі в конкурсі! Зареєструватися можна за посиланням. Зверніть увагу: конкурс безкоштовний, тож ми радимо залучити до нього всіх ваших учнів!

Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. Кожен учитель, чиї учні братимуть участь у конкурсі «Твої безпечні канікули», отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Дбаймо про себе та учнів!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter