Новини

Іноземна мова дистанційно: особливості викладання у режимі онлайн

Давайте відверто: зараз чимало часу вчитель відводить на переформатування звичної форми навчання на дистанційну та онлайнову. Якщо ж викладач не володіє необхідним іструментами та не має відповідних навичок, організація освітнього процесу в умовах карантину не буде ефективною ні для школяра, ні для вчителя. Особливо важливим це питання є для уроків іноземних мов, де учням необхідно плідно працювати, а вчителям – постійно «підживлювати» інтерес школярів.

Викладачу іноземних мов дуже важливо безперервно поповнювати скарбничку знань. Але не меш важливо розуміти специфіку роботи з різними віковими групами. Як у всьому розібратися швидко та ефективно? На допомогу прийде вебінар «Викладання іноземної мови в умовах дистанційного та онлайн-навчання», який проведе Євгенія Гонтар 1 квітня о 15:00. 

Кому це буде корисно? Учителям іноземних мов (особливо англійської), які прагнуть дізнатися більше про ефективний інструментарій оффлайн-викладання, його специфіку для різних вікових груп, а також зрозуміти різницю між дистанційним та онлайн-навчанням.

Саме час побачити не тільки підводні камені, але й переваги онлайн-навчання!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter