Новини

Результати 1-го тижня дистанційного навчання: досвід, поради, взаємодія

Як сніг на голову чи перша ластівка, думки колесом, куди голка, туди й нитка… Хочете дізнатися про що саме йде мова? Авжеж, про найактуальніше на сьогодні – дистанційне навчання! Здавалося б, що про це вже сказано-пересказано, але без рефлексії та підбиття тижневих підсумків онлайн-навчання – неможливо надалі працювати ефективно.

Наразі вчителям як ніколи потрібно бути пильними та свідомими. Не тільки поглинати нову інформацію, але й обертатися назад і дивитися на власні успіхи та поразки, робити висновки на майбутнє. Дивитися довкола – на виклики, кризові умови, досвіди інших та на підставі цього організовувати ефективну роботу. І, наостанок, дивитися вперед – ставити цілі на майбутнє та досягати їх.

Організація якісного дистанційного навчання, дієві та комфортні платформи, зворотній зв’язок від учениць та учнів – Борисенко Наталія, викладачка української мови та літератури поділиться власним досвідом та заохочує вас до обміну порадами! Долучитися можна 1 квітня о 18:00 на вебінарі «Організація дистанційного навчання у кризових умовах: за результатами 1-го тижня».

Якщо ви скучили за взаємодією зі своїми досвідченими колегами та за плідною дискусією про нагальне – не пропустіть вебінар!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter