Ключові тези виступу Любові Цукор.

Для багатьох педагогів принципи змішаного навчання зовсім не нові. Адже ми застосовували методики онлайн, офлайн та традиційного навчання ще до початку адаптивного карантину. Звісно, такий вид навчання має як переваги, так і недоліки. 

Освітній проєкт «На Урок» пропонує сучасні інструменти змішаного навчання, які дозволять використати педагогічну свободу з найбільшою користю для освітнього процесу! Під час вебінару «Інтернет-олімпіада «На Урок» як сучасний інструмент змішаного навчання» Любов Цукор розповіла про можливості інтернет-олімпіад у контексті змішаного навчання. То що ж ми отримуємо під час олімпіад? Зайве навантаження? Допомогу вчителю? Чи допомогу учню?

Особливості проведення інтернет-олімпіади

Інтернет-олімпіада – це змагання між школярами всієї країни у виконанні завдань певного предмета. Можливості таких завдань – нескінченні! Для виконання завдань потрібен комп’ютер (планшет), вихід в інтернет і мінімум часу. Тож які особливості формату інтернет-олімпіади?

  • Дистанційність. Звісно, за бажанням ви можете зібрати дітей у класі інформатики, аби вони виконали завдання одночасно. Але в цілому такої потреби немає.
  • Експрес-формат. На виконання такої олімпіади учню знадобиться до однієї години.
  • Економія часу. Діти, які бажають узяти участь в олімпіаді, не витрачатимуть час на дорогу до певного населеного пункту. 
  • Миттєвий результат. Одразу після закінчення олімпіади учень може побачити свій результат та отримати віртуальну нагороду.
  • Підготовка до ЗНО. Завдання інтернет-олімпіад, як правило, тестового формату.
  • Виконання завдань у зручний час. 
  • Об’єктивна оцінка знань учнів. Деякі діти можуть відчувати стрес під час виїзних заходів. Тому комфортна обстановка допоможе об'єктивно оцінити знання учнів. 
  • Завдання різного рівня складності. Цікаво буде дітям із різним рівнем знань.
    Можливість залучити до участі всіх школярів. Кожна дитина може перевірити свої сили. 

У чому ж особливості інтернет-олімпіади «На Урок»? 

Наразі стартує VII інтернет-олімпіада від освітнього проєкту «На Урок». Крім усіх переваг звичних інтернет-конкурсів, наші заходи мають такі додаткові бонуси:

  • Безкоштовна участь для всіх – і для дітей, і для вчителів. Відкритий доступ до знань і можливості для кожного – наша принципова позиція. 
  • Необмежена кількість заявок на необмежену кількість предметів від одного вчителя. 
    Цікаві завдання. Усі вправи розробляють методисти, перевіряють учителі-практики. Ми піклуємося про те, щоб усі завдання були коректними, різнотипними, інтерактивними, цікавими та відповідали шкільній програмі.
  • Оригінальний дизайн. Щоразу ми оновлюємо дизайн сторінки та нагород, які отримують учасники.
  • Унікальний підхід. Участь в олімпіаді дарує дітям крила. Кожен отримує диплом чи сертифікат учасника.

Бажаєте дізнатися більше про можливості інтернет-олімпіади «На Урок» у контексті змішаного навчання? Хочете отримати додатковий матеріал до вебінару – покрокову інструкцію, яка допоможе зареєструвати учнів? Неодмінно перегляньте вебінар!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter