Новини

Київський молодіжний центр запрошує вчителів ознайомитися з проєктом «Протидія булінгу»

Статистика говорить, що 89% школярів України стикалися з проблемою булінгу. Кожен другий учень брав участь у цькуванні однолітків, і так само кожен другий був жертвою знущать у школі. Вражає, чи не так? На жаль, нерідко дорослі воліють не помічати проблеми. Але вона не зникає. Навпаки – якраз ігнорування проблеми є однією з головних причин знущань (за даними U-Report, цю причину називаю 39% опитуваних). 

Булінг став однією з найгостріших проблем суспільства, саме тому про нього важливо говорити. І саме тому Київський молодіжний центр запускає спеціальний проєкт із протидії булінгу. Його ключова ідея – виявити причини цькування та роробити методи боротьби з ними. Як діяти? Про це ви дізнаєтеся з цікавих онлайн-лекцій, під час яких отримаєте поради від експертів, які точно знають, що робити та як ефективно протидіяти булінгу.

Перша лекція: «Булінг: міфи та реальність» (ознайомитися з нею можна за посиланням). Спікерка – Падучак Олександра, засновниця та голова громадської оргназації «Безпечний світ», юрист, член робочої групи комітету ВРУ з підготовки проекту Закону щодо протидії булінгу, автор програми тренінгів з дитячої безпеки. Під час лекції вона розповіла про види булінгу та його наслідки, а також про юридичну відповідальність за свої дії.

Друга лекція: «Поради психолога» (ознайомитися з нею можна за посиланням). Спікерка – Покровська Анна, дитячий та підлітковий психолог.Під час лекції вона розповіла про види булінгу, а також способи вирішення конфліктів як у школі, так і на робочу місці. 

Проєкт розроблений для педагогів, батьків, психологів, а також учнів.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter