Новини

Як подолати кібербулінг: Docudays UA запрошує на важливу подію

Понад 18% рішень щодо булінгу, за даними єдиного реєстру судових рішень, стосуються випадків використання засобів електронних комунікацій, тобто дій, вчинених в інтернеті за допомогою гаджетів. Такі дані було отримано в результаті дослідження Всеукраїнської кампанії проти кібербулінгу Docudays UA «Попередження та протидія кібербулінгу в дитячому середовищі України». 

Так, інтернет – це безліч можливостей, але разом із тим він сповнений небезпек, які діти ще не навчилися розпізнавати. Далеко не всі діти знають правила безпечної поведінки в інтернеті, тому кібербулінг є для них серйозною загрозою. Як допомогти дітям, запобігти цькуванню та протидіяти йому?

10 грудня о 15:15 ви зможете отримати відповіді на ці запитання під час онлайн-дискусії в межах Національної правозахисної «НеКонференції», організованої Docudays UA. Учасники дискусії розбиратимуть практичні приклади та кейси, які наочно демонструють, як реагують на кібербулінг у шкільному середовищі учні, вчителі, поліція.

Також у вас буде можливість побачити та обговорити навчальні анімаційні документальні ролики про кібербулінг, створені в межах Кампанії проти кібербулінгу Docudays UA.

Національна правозахисна «НеКонференції» відбувається щорічно з нагоди ухвалення Загальної декларації прав людини. Спікерами та спікерками заходу стануть:

  1. Ксенія Шиманська, директорка правозахисного департаменту ГО «Докудейз», координаторка Кампанії проти кібербулінгу Docudays UA.
  2. Андрій Мельник, директор Спеціалізованої авіаційно-технологічної школи №203.
  3. Сергій Безпальчук, в.о. начальника Відділу зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції у м. Києві.
  4. Катерина Кусмарова, десятикласниця, авторка мультфільму «Кібербулінг: як я перестала бути жертвою».

Детальніше ознайомитися з подією можна за посиланням.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter