Новини

«Кольори білого континенту»: Антарктика завітала до Луцька

Що ваші учні знають про Антарктику? Мабуть, що там живуть кумедні пінгвіни та усміхнені тюлені, що там завжди холодно, і що там постійно працює українська наукова станція «Академік Вернадський». А чи знають вони, що Антарктика – неймовірно красива земля, що вражає своїми краєвидами? І у вас є чудова можливість показати дітям, наскільки вона чудова. 

Адже фотовиставка «Кольори білого континету» фотографа та учасника 27-ї та 28-ї Української антарктичної експедиції Сергія Глотова продовжує свою подорож Україною. 7 лютого вона відкрилася в Луцьку в головному корпусі Волинського Національного Університету ім. Лесі Українки на проспекті Волі, 13.

Ця виставка розпочала свою мандрівку Україною в липні минулого року – тоді експозиція відкрилася в Харкові, а з того часу встигла побувати в багатьох містах країни.

Виставка подарує глядачам можливість познaйомитись із неймовірним світом Антарктики та побачити її неповторні пейзажі, вразить незвичними для наших очей поєднаннями кольорів, і звичайно, покаже її незвичайний тваринний світ. 

Ви зможете оглянути світлини антарктичних птахів і ссавців, які мешкають поблизу української станції «Академік Вернадський». Кілька видів пінгвінів, морські котики, леопарди і слони, льодовики та айсберги – на деякий час ви ніби перенесетеся до Антарктики!

Виставка триватиме по 14 лютого 2024 року, вхід вільний.

Фотовиставка є частиною авторського фотопроєкту Сергія Глотова «Кольори білого континенту», спрямованого на підтримку волонтерських ініціатив для допомоги Збройним силам України та всім незламним українцям, які у часи війни відстоюють та захищають свободу, незалежність і територіальну цілісність України.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter