Новини

За тиждень стартує реєстрація для участі у сертифікації

Уже 15 січня розпочнеться реєстрація для участі у сертифікації педагогічних працівників. Про це повідомляє УЦОЯО. Долучитися до неї можуть учителі початкових класів, математики та української мови і літератури (які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової середньої освіти), а також викладачі історії та громадянської освіти. Триватиме вона до 30 січня включно. 

Узяти участь можуть освітяни, які працюють на відповідній посаді за основним місцем роботи, мають стаж педагогічної роботи не менше двох років. Натомість ті педпрацівники, які працюють у закладах освіти за відповідним профілем за сумісництвом чи суміщенням, а також керівники та їхні заступники, які мають педагогічне навантаження з відповідних предметів, не зможуть пройти сертифікіцію. 

Реєстрація проходитиме у два етапи:

  • основний (15–25 січня) – у межах граничної кількості для кожного регіону;
  • додатковий (26–30 січня) – у межах загальної граничної кількості.

Реєстрація може бути припинена достроково, якщо буде сформовано граничну кількість бланків реєстраційних карток-заяв згідно з встановленою квотою. Нагадаємо, пройти сертифікацію може 1500 учителів початкових класів, по 1000 учителів математики та української мови і літератури, 500 учителів історії та громадянської освіти. 

Якщо ви бажаєте зареєструватися для проходження сертифікації, то вам потрібно:

  • заповнити реєстраційну картку-заяву (її бланк якої формується з використанням спеціального сервісу, розміщеного на сайті УЦОЯО в рубриці «Сертифікація педагогічних працівників»)
  • надіслати комплект реєстраційних документів на адресу, зазначену в реєстраційному повідомленні. 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter