Новини

«Кольори білого континенту»: фантастична благодійна фотовиставка

Антарктика – далека та загадкова земля, із неповторними суворими пейзажами і дивовижним тваринним світом. Вона приховує чимало таємниць, які готова відкрити лише справжнім сміливцям, що не побояться вирушити до неї. Упевнені, багато хто, зокрема і ваші учні, хотів би відвідати Антарктику! Найпростіше це зробити в межах антарктичної експедиції, та щоб потрапити до неї, потрібно вивчитися та стати майстром своєї справи. А поки цього не сталося, не пропустіть чудову можливість познайомитися з нею ближче.

Із 10 липня по 14 липня в Харкові, у приміщенні Каразінської школа бізнесу, Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, діятиме благодійна виставка фоторобіт кандидата біологічних наук, фотографа та учасника 27-ї та 28-ї Української антарктичної експедиції Сергія Глотова.

Ця виставка є частиною авторського фотопроєкту Сергія Глотова «Кольори білого континенту», спрямованого на підтримку волонтерських ініціатив для допомоги ЗСУ та всім незламним українцям, які у часи війни відстоюють та захищають свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

Експозиція познайомить глядачів із дивовижним світом Антарктики, її неповторними пейзажами, незвичними для наших очей поєднаннями кольорів, і звичайно, з її тваринним світом. Ви побачите світлини антарктичних птахів і ссавців, які мешкають поблизу української станції «Академік Вернадський», що розташована на острові Галіндез. Кілька видів пінгвінів, морські котики, леопарди і слони, льодовики та айсберги – на деякий час ви зможете зануритися в цю неймовірну атмосферу далекого Південного полюсу!

Ця виставка буде неймовірно цікавою як для дітей, так і для дорослих. А на дітей додатково чекають цікаві заходи: ігри та захопливий конкурс від Освітнього проєкту «На Урок», учасники якої гарантовано отримають листівки незламності та інші призи. 

А дорослі зможуть взяти участь в аукціон на допомогу ЗСУ та отримати антарктичні футболки, кепки та шеврони. 

Виставка безкоштовна, вітаються благодійні внески, які будуть спрямовані на підтримку ЗСУ та подальший розвиток проєкту.

Фотовиставка відкривається 10 липня 2023 о 10:00 (за київським часом). Під час відкриття ви та ваші учні матимете унікальну можливість поспілкуватися із учасниками, цьогорічної Української антарктичної експедиції, адже заплановане пряме включення! 

До речі, Освітній проєкт «На Урок» став партнером цієї чудової фотовиставки, тож знайомимося із Антарктикою разом! 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter