Новини

МОН запрошує громадськість до роботи над стратегією трансформації освіти і науки

Міністерство освіти і науки України запрошує експертів та ГО до роботи над стратегією трансформації освіти і науки. Про це написав на своїй Facebook-сторінці міністр освіти і науки України Оксен Лісовий. 

Він розповів, що останні три місяці команди МОН та Мінцифри активно працювали над візією трансформації української освіти і науки. Головним завданням було – сформувати бачення їхнього розвитку в найближчі роки. 

«Ключовий запит – людина у центрі уваги. Усі зміни для людей і про людей. Ставка на технології та інновації, щоб українці мали найкращі можливості, а держава – потужний людський капітал».

                                       Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий 

Для того, аби досягти найкращого результату, МОН планує залучити до роботи над стратегією експертне та професійне середовище. Тож усі охочі можуть долучатися. 

Для реєстрації експертів у робочі групи щодо створення Національної стратегії освіти і науки до 2030 року реєструйтеся за посиланням. Форма буде відкритою до 29 червня 2023 до 23:59 за київським часом. Потім упродовж 7 тижнів триватиме експертна робота.

Також ісовий оголосив про створення реєстру Платформи відновлення освіти – Education Recovery Support Platform – задля планування та спільних дій із громадськими організаціями, фондами та обʼєднаннями освітньої сфери по всій країні. 

Реєстрація ГО на Платформі відновлення освіти Education Recovery Support Platform проводиться за посиланням. Форма першої хвилі реєстрації буде відкрита до 7 липня 2023 до 18:00 за київським часом.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter