Новини

Математика та природознавство у початковій школі: творчі підходи

Усі без вийнятку вчителі прагнуть бачити в очах своїх найменших учнів щиру зацікавленість предметом та потяг до знань. Не дивлячися на великий досвід та безліч порад та підказок, якими заповнений інтернет-простір, викладачі завжди знаходяться у пошуку нестандартних методів урізноманітнення уроку. А де проходить межа між традиційним і нетрадиційним, стандартним і творчим навчанням?

Про це розкаже Кирилюк Катерина в межах вебінару «Скринька таємниць творчого вчителя початкової школи на уроках математики та природознавства», що відбудеться 9 квітня о 15:00. Окрім цього, розглянемо питання творчого підходу до організації освітнього процесу крізь математично-природничу призму, а радше – призму математики та природознавства! 

Кому це буде корисно? Учителям початкових класів, але перш за все – вчителям математики та природознавства, адже саме вони зможуть поповнити скарбничку творчих прийомів для своїх уроків!

Творчий підхід до викладення надважливих предметів – те, чого так не вистачає молодшим школярам. Тож не втрачайте можливість порадувати малечу цікавинками!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter