Новини

«Фінансові та правові виклики»: другий напрям антикризового онлайн-EdCamp

Розвиток  системи освіти загалом та кожної школи окремо просто неможливий без належного фінансування. Саме воно забезпечує будівництво нових закладів освіти, створення комфортних умов для учнів та вчителів, гідну оплату праці педагогів, розробку нових програм тощо. Саме фінансове питання завжди лишається нагальним, від нього, безперечно, багато в чому залежить майбутнє освіти.

Як керувати бюджетом школи та навіть держави? Хто відповідає за виділення коштів та як вони мають розподілятися? Та головне наразі запитання – з якими фінансово-економічними викликами зіштовхнеться система освіти на фоні пандемії та як їх подолати? Саме цим питанням буде присвячено другий день антикризового національного онлайн-EdCamp, який стартує вже зовсім скоро! 14 квітня – день напряму «Фінансові та правові виклики».

Так, фінансові питання подеколи дуже складні, але хто сказав, що їх нерально вирішити? Особливо коли про них готові говорити чудові експерти та експертки:

  1. Сергій Бабак – народний депутат, голова комітету з питань освіти, науки та інновацій у Верховній Раді, юрист та економіст.
  2. Сергій Горбачов – перший освітній омбудсмен України: «Виклики для захисту прав в освіті в умовах системної незалженості».
  3. Роман Корсун – співзасновник спільноти «БатькиSOS»: «Освіта та карантин: як здолати старі та нові проблеми».
  4. Любомир Остапів – засновник соціального проєкту фінансової грамотності українців «Сімейний Бюджет»: «Сімейні фінанси в часи економічної кризи».
  5. Анастасія Дьякова – радниця з питань безпечного Інтернету для кожної дитини при віце-прем'єр-міністрі - міністрі цифрової трансформації України, засновниця освітнього проекту #stop_sexтинг: «Захищеність дитини в інтернеті під час карантину».
  6. Хадлі Фергюсон – засновниця світового руху EdCamp, співзасновниця та виконавча директорка EdCamp Foundation: «Відзначаємо десятиріччя руху EdCamp».
  7. Ольга Руднєва – виконавча директорка Фонду Олени Пінчук: «Ризики найкращих часів в історії людства».

Бажаєте почути їх? Ще є час! Реєструйтеся на антикризовий онлайн-EdCamp «Тримай п'ять, освіто!» за посиланням до 12:00 10 квітня!

Нагадаємо: під час онлайн-EdCamp діятиме закон «Про дві ноги»: тобто учасники та учасниці можуть самостійно вирішувати, які саме сесії хочуть відвідати, та на який час готові там затримаються. Таким чином можна без проблем «відсіяти» неактуальні чи нецікаві виступи. Також під час онлайн-EdCamp можливо у будь-який момент змінити веб-кімнату. 

 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter