Новини

«Фізичне здоров'я та психологічна стійкість»: четвертий напрям антикризового онлайн-EdCamp

Карантин – це не канікули. І що далі, то більше ми розуміємо правильність цієї тези. І під час карантину необхідно наполегливо навчатися, працювати та зуміти пережити це випробування. Так, це саме випробування, яке неочікувано постало перед усім світом. І саме тому зараз неймовірно важливо потурбуватися про власне фізичне та психологічне здоров'я. 

А в умовах ізоляції це не так уже і просто! Адже як зберігти фізичну форму, коли на двір можна виходити лише за крайньої необхідності, та як бути спокійними та врівноваженими, коли вся родина постійно знаходиться у замкненому просторі? Як організувати дозвілля, як виділити час на роботу та навчання (і бажано не пересваритися при цьому!), як зберігти спокій та оптимізм? Саме цим питанням буде присвячено третій день антикризового національного онлайн-EdCamp, який стартує вже зовсім скоро! 16 квітня – день напряму «Фізичне здоров'я та психологічна стійкість».

Допомогти знайти відповіді на ці та інші запитання допоможуть чудові експертки та експерти:

  1. Світлана Ройз – дитяча та сімейна психологиня: «Фізичне здоров'я і психологічна стійкість».
  2. Тетяна Стус – дитяча письменниця, провідна фахівчиня з промоції читання «Українського інституту книги», засновниця порталу «BaraBooka. Простір української дитячої книги».
  3. Ольга Косенчук – начальник відділу дошкільної і початкової освіти УІРО.
  4. Інна Горбенко – психологиня, доцентка Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Г.
  5. Сковороди, кандидатка педагогічних наук.
  6. Марія Федоренко – консультантка зі здорового харчування проєкту Fedorenko Dietology: «Здорове харчування у будь-якій ситуації».
  7. Кріста Тінарі – старша розробниця програми емоційно-етичного розвитку дитини Університету Еморі.
  8. Олександр Педан – шоумен, телеведучий, співзасновник спортивного-музичного фестивалю
    Z-games.

Неодмінно зверніть увагу: під час онлайн-EdCamp діятиме закон «Про дві ноги». Тобто учасники та учасниці зможуть за власним бажанням обирати сесії, які хотіли б відвідати, та самі вирішать, на який час хочуть там затриматися. Таким чином можна без проблем «відсіяти» неактуальні чи не надто цікаві виступи. Також під час онлайн-EdCamp можна у будь-який момент перейти з однієї веб-кімнати до іншої.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter