Новини

«Дистанційна освіта»: третій напрям антикризового онлайн-EdCamp

У світі тільки і розмов, що про дистанційну освіту. Дійсно, яка тема є більш актуальною саме зараз? І хоча експерти давно говорили про неминучу еру дистанційної освіті та відмову від сучасного формату навчання, ніхто не очікував, що зміни відбуватимуться просто зараз. 

Так, дистанційна освіта – не нове явище. Але наразі це единий доступний школярам варіант отримати знання. Зараз ми вимушені підлаштовуватися, але наскільки правильний цей шлях взагалі? Чи можемо ми впевнено казати, що саме за онлайн-форматом навчання майбутнє? Саме цим питанням буде присвячено третій день антикризового національного онлайн-EdCamp, який стартує вже зовсім скоро! 15 квітня – день напряму «Дистанційна освіта».

Особливості організації онлайн-навчання, нюанси роботи педагога у таких нестандартних умовах та діяльність школярів – усі ці моменти потребують окремого обговорення. А також як відзняти урок, як провести онлайн-трансляцію, як керувати колективом та школою на відстані? Ці запитання неабияк хвилюють багатьох учителів! І у вас є можливість отримати на них відповідь!

Сесії, які будуть проведені 15 квітня, подарують цікаве спілкування з неймовірними експертками та експертами:

  1. Сергій Колєбошин — заступник голови комітету з питань освіти, науки та інновацій у Верховній Раді України: «Дистанційна освіта. Розвивати не можна відпускати. Де кома?».
  2. Вадим Карандій — директор Українського інституту розвитку освіти та Роман Шиян — заступник директора Інституту модернізації змісту освіти: «Зміни у шкільній освіті України у контексті сучасних подій: стандарти vs свободи».
  3. Олексій Радченко — співзасновник порталу в безперервну освіту «СуХаРі»: «Як зробити дистанційне навчання більш ефективним, ніж аудиторне».
  4. Іван Примаченко — співзасновник платформи масових відкритих онлайн-курсів Prometheus,
  5. Любов Цукор — головна редакторка освітнього проєкту «На Урок»: «5 цікавих ідей використання онлайн-тестів у дистанційному навчанні».
  6. Микола Антонюк — керівник напрямку персональних комп'ютерів Lenovo в Україні: «5 кроків до життя онлайн».
  7. В'ячеслава Фролова — телеведуча, засновниця Фонду розвитку та підтримки молодого мистецтва України Slava Frolova-Group: «Креативний розвиток дітей під час карантину».

Буде багато актуальної інформації! Бажаєте її почути? Ще є час! Реєструйтеся на антикризовий онлайн-EdCamp «Тримай п'ять, освіто!» за посиланням до 12:00 10 квітня!  

Обов'язково зверніть увагу: під час онлайн-EdCamp діятиме закон «Про дві ноги»: тобто учасники та учасниці зможуть за власним бажанням обрати сесії, які хочуть відвідати, та самі вирішать, на який час там затримаються. Таким чином можна без проблем «відсіяти» неактуальні чи не надто цікаві виступи. Також під час онлайн-EdCamp можна у будь-який момент перейти з однієї веб-кімнати до іншої. 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter