Один крок уперед – це багато чи мало? На перший погляд може здатися, що це дійсно небагато. Але якщо його робить не одна людина, а ціла спільнота: країна, область, місто, район, школа, клас? 

Кожного дня ми всі йдемо вперед і продовжуємо боротьбу заради Перемоги. Не тільки на передовій, але й в усіх сферах нашого життя. У кожного із нас свій фронт, завдяки якому тримається країна, і у вчителів він особливий. Адже просто зараз вони знаходяться поруч із дітьми, не тільки навчають, а й вчать бути сильними та відповідальними.

І навіть в умовах повномасштабної війни вони мають силу навчати, надихати, допомагати, підтримувати, втішати, вести за собою. Мають силу розбудовувати освіту та змінювати її на краще. Мають силу наближати Перемогу.

Ми продовжуємо серію відеозустрічей у межах нашого проєкту #Маю_силу із педагогами та людьми, яким не байдужа доля української освіти. І нашою новою гостею стане чудова і цілеспрямована Євгенія Костенко.

Євгенія Костенко – вчителька англійської мови, постійна спікерка вебінарів та конференцій «На Урок». Лише вона вміє так цікаво і захопливо розповідати про нюанси вивчення англійської, дієві прийоми роботи (очно та онлайн), застосування новітніх технологій, таємниці мотивації учнів і не тільки! 

У цей непростий час вона знаходить у собі сили не тільки проводити цікаві уроки, а й вчити дітей головного – бути щирими, допомагати та не стояти осторонь. Разом зі своїми учнями пані Євгенія збирає та відправляє на фронт чарівні пакунки із малюнками, оберегами, солодощами та речами. А ще й мотивує до цього колег із інших міст! 

Як віднайти в собі силу? Що може зробити кожен із нас? Як налагодити ефективну взаємодію із дітьми та як говорити із ними про війну? Про це, а також про те, як підтримати себе та близьких, ми й поговоримо Євгенією Костенко. 

Приєднуйтеся до змістовної розмови про те, як українські вчителі працюють заради наближення Перемоги 26 жовтня 16:00. Переходьте за посиланням, аби зареєструватися на подію та отримати сповіщення про її початок. 

До зустрічі!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter