Скільки може зробити одна людина? Насправді чимало. Але аби досягти успіху, потрібно вірити в себе та не боятися діяти. І це твердження працює для будь-якої сфери та для будь-якого завдання. Головне – цілеспрямованість та впевненість у власних силах! 

1 вересня 2022 року розпочався найскладніший навчальний рік в історії незалежної України. В умовах війни на вчителів покладається ще більше відповідальності, просто зараз вони тримають освітній фронт і роблять те, що вміють найкраще – навчають дітей. 

Упевнені, що за останні місяці всі дізналися, що педагоги України надзвичайно сильні. Адже навіть в умовах повномасштабної війни вони мають силу навчати, надихати, допомагати, підтримувати, втішати, вести за собою. Мають силу розбудовувати освіту та змінювати її на краще. Мають силу наближати Перемогу. 

«#Маю_силу» – це не просто слова. Ми впевнені, що це справжній девіз нового навчального року! Бо саме на наших педагогах, які мають силу працювати в непростих умовах, тримається сьогодення та майбутнє освіти. Тож ми прагнемо показати, що підтримувати та працювати для наближення перемоги може кожен освітянин. 

І саме для цього ми розпочинаємо серію відеозустрічей із педагогами та людьми, яким не байдужа доля української освіти. І першою нашою гостею стане чудова Лілія Талан.

Ви точно знаєте її, адже пані Лілія – постійна спікерка вебінарів та конференцій «На Урок». Це саме та людина, яка розповіла нам стільки цікавого та важливого про НУШ, показала, що реформа – чудова і важлива, і що все – реально та досяжно. Перевірено пані Лілією в межах пілоту НУШ! 

У такий час вона знаходить у собі сили допомагати іншим, не боїться братися за нове та розвиватися, турбується про дітей, проводить захопливі уроки та неймовірно цікаві вебінари. 

Як віднайти в собі сили? Як побачити та відчути, що ви дійсно можете допомогти? Як говорити з учнями про війну та як мотивувати їх до волонтерської діяльності? Про це, а також про те, як пережити цей непростий час, ми поговоримо 28 вересня о 16:00 із Лілією Талан. Не пропустіть! 

Чекатимемо на вас на нашому YouTube-каналі (обов’язково підпишіться!). Аби не пропустити трансляцію, переходьте за посиланням та натисніть на кнопку «Сповістити мене». До зустрічі! 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter