Новини

Майже 1 млн 650 тис. учнів завершили навчальний рік

Станом на 2 червня 2022 року майже 5 тисяч шкіл завершили освітній процес. Майже 1 млн 650 тисяч дітей закінчили 2021-2022 навчальний рік. Про це розповів міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет. 

Також він розказав, що, згідно з даними департаментів освіти і науки обласних військових адміністрацій, частина закладів загальної середньої освіти 14 областей країни продовжує освітній процес, але в дистанційному форматі, а частина завершила навчання. У 4 областях освітній процес повністю завершено. А у 7 областях навчання проходить дистанційно, частково призупинено або завершено. 

Сергій Шкарлет також повідомив, що кількість тимчасово внутрішньо переміщених дітей, які долучилися до навчання з інших областей, уже перевищила цифру 79 тисяч осіб.

Також очільник МОН розповів про особливості організації роботи закладів дошкільної освіти. Так, у 20 областях країни садочки продовжують працювати. Три тисячі закладів використовують при цьому елементи дистанційного навчання. Понад 1200 садочків працюють у звичному форматі, понад 1270 закладів створили чергові робочі групи, а близько 130 садочків працюють у змішаному форматі.

Заклади дошкільної освіти відвідує майже 4800 внутрішньо переміщених дітей.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter