Новини

Ментальна арифметика та інші суперздібності

Чи чули ви про ментальну арифметику? Звісно. А чи знаєте, чому вона стала настільки популярною? У чому полягають її переваги та беззаперечна користь? Секрет у тому, що ментальна арифметика чудово розвиває інтелект та пам'ять дитини. Також завдяки їй діти вчаться креативно мислити, проявляти творчі здібності, більше запам'ятовують та краще навчаються, а ще стають більш логічними та уважними. 

Так, ментальна арифметика – дещо незвичний для нашої країни метод, але від того не менш цікавий та дієвий! Тим паче, що винайшли її не одну сотню років тому! Тобто це метод, перевірений часом, а що може бути краще? 

Певні, вам уже цікаво дізнатися про ментальну арифметику більше, чи не так? Тоді завітайте 23 квітня о 18:00 на вебінар Жанни Тарасової «Ментальна арифметика – ефективна методика гармонійного розвитку мозку» та дізнайтеся про цілі ментальної арифметики і результати, яких можуть досягти учні. Також поговоримо про міфи і правду про ментальну арифметику і навчимося виконувати базові операції на абакусі. 

Дізнайтеся про особливості методики викладання та зробіть свої уроки ще цікавішими!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter