Новини

Як організувати навчання для дітей з особливими освітніми потребами

Усі школярі різні, саме тому професійний учитель шукає підхід до кожної окремої дитини. Особливо гостро це питання постає у випадку дітей з інвалідністю в умовах карантину та такого незвичного дистанційного навчання. Як у цей час організувати навчальний процес для дітей з особливими освітніми потребами? 

На допомогу прийде диференційований підхід у дистанційному навчанні дітей з інвалідністю! Але які платформи, технології та інструменти використати? І як організувати продуктивне навчання та комфортний зворотній зв’язок від усіх учасників освітнього процесу? Відповість на ці питання Тетяна Цюрмаста в межах вебінару «Особливості дистанційного навчання дітей з особливими освітніми потребами», що відбудеться 15 квітня о 15:00.

Кому піде на користь? Усім викладачам та батькам, які хочуть поповнити свою скарбничку знань з інклюзії! Саме завдяки матеріалу, який буде викладено на вебінарі, можна не тільки знайти особливий підход до навчання школярів із ООП, але й ознайомитися і корекційно-розвитковими вправами для занять у родині.

Діти з інвалідністю зараз дуже вразливі, тож їм необхідна додаткова підтримка!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter