Новини

Microsoft Education проаналізує функціонування електронних освітніх платформ в Україні

Спеціальний консультант від офісу Microsoft Education упродовж року працюватиме в Україні та проведе аналіз функціонування електронних освітніх платформ задля подальшої модернізації. Про це під час зустрічі в Лондоні міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет домовився із Марком Істом, генеральним директором Microsoft Education у Європі, Близькому Сході та Африці. Про це повідомляє МОН.

Під час зустрічі також обговорили питання цифрового освітнього паспорту та забезпечення девайсами, що є однією з 11 пріоритетних потреб України для продовження якісного освітнього процесу.

Сергій Шкарлет подякував пану Марку Істу за підтримку української освіти в умовах відкритої агресії рф і наголосив на результативності співпраці з компанією:

«Від перших днів війни ми активно співпрацюємо з Microsoft. Уже напрацювали рішення щодо надання 500 тис. безоплатних ліцензій MicrosoftOffice 365. Працюємо з регіональним офісом і компаніями-партнерами, які технічно допомагатимуть розгортати ліцензії в школах. Протягом літа планується проведення тренінгів для адміністраторів і вчителів».

Також міністр зауважив, що зараз ведеться активна комунікація щодо закупівлі девайсів для потреб освіти.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter