Новини

МОН: 27 лютого відбудеться перший етап сертифікації вчителів 2021

27 лютого 2021 року стартує незалежне тестування фахових знань та умінь учительства початкової школи. Головна мета − виявити та мотивувати вчителів із високим рівнем педагогічної майстерності, які опанували методики компетентнісного навчання та нові освітні технології. Перший етап сертифікації (незалежне тестування) проведе Український центр оцінювання якості освіти. Два наступні організує Державна служба якості освіти: 

  1. Учасники сертифікації оцінюють власну педагогічну майстерність (29 березня – 20 квітня).
  2. Вивчення практичного досвіду учасників сертифікації (20 вересня – 12 листопада). 

Тест написаний українською мовою. Містить 100 завдань, на виконання яких відведено 180 хвилин. Зміст тесту визначено Програмою незалежного тестування. Учасникам бажано ознайомитися з орієнтовним розподілом завдань, схемою нарахування балів та із завданнями незалежного тестування попередніх років. 

Педагоги, які успішно пройдуть три етапи сертифікації, отримають надбавку у 20% до зарплатні. До того ж сертифікація зараховується як проходження чергової або позачергової атестації, що є підставою для присвоєння відповідної кваліфікаційної категорії та педагогічного звання.

Допуск учасників до пунктів тестування: з 10:15 до 10:50.

Початок: об 11:00. 

Мати з собою: паспорт (або інший документ, що посвідчує особу) та роздрукований лист-виклик (розміщено в «Кабінеті учасника сертифікації»). У листі зазначені адреси пунктів проведення незалежного тестування. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter