Новини

МОН та МОЗ мають прискорити вакцинацію освітян

Міністерство освіти і науки України разом із Міністерством охорони здоров'я мають прискорити темпи вакцинації освітян. Основна причина – запланований найближчим часом перехід країни до «жовтого» рівня епідемічної небезпеки. Про це заявив під час наради щодо обговорення змін до карантинної постанови Кабміну прем'єр-міністр Денис Шмигаль. 

«Надзвичайно важливо прискорити темпи вакцинації вчителів та інших працівників закладів освіти. Профільні міністерства мають активно пропрацювати цю тему з регіонами, адже вже найближчим часом країна перейде до жовтої зони».

                                         Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Очільник Уряду також наголосив на важливості вакцинації колективів закладів освіти для того, аби убезпечити дітей від хвороби під час навчання. Згідно з інформацією, наданою МОЗ, за минулий тиждень 60 511 освітян отримали першу дозу вакцини, а 57 490 освітян – другу. 

Нагадаємо, що у випадку переведення всієї території України з «зеленого» на «жовтий» рівень епідемічної небезпеки працювати у звичайному режимі зможуть лише ті заклади освіти, колективи яких провакциновані хоча б на 80%.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter