Новини

Нацгвардійці провели навчання для вчителів предмету «Захист Вітчизни» з Львівщини

Вчителі Львівщини продовжують співпрацю з Національною гвардією в межах виконання Указу Президента України «Про стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки»

Цього разу заняття у польових умовах проводилося для вчителів предмету «Захист Вітчизни» з Пустомитівського району. Для проведення тренувань були запрошені військовослужбовці 2-ї Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

За один день інструктори бригади встигли провести три заняття за наступними напрямками: «Тактична медицина», «Тактична підготовка. Бойові двійки, трійки», «Методика занять з практичної стрільби в умовах закладу освіти».

Після навчання вчителі зазначили, що отримали цінний досвід, а найскладнішими для них стали заняття з тактичної підготовки, під час яких довелося на собі відчути всі складнощі марш-кидку у повному спорядженні. Всі отримані знання будуть використані для організації та проведення шкільних уроків «Захисту Вітчизни».

Аналогічні навчальні заходи з залученням інструкторів Національної гвардії України проводяться в інших регіонах країни. Також регулярно проводяться семінари з приводу організації роботи тематичних гуртків.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter