Дистанційне навчання триває, а отже цікавість до інструментів для онлайн-роботи не падає. Один із них вам уже добре відомий: це онлайн-тести від «На Урок». Саме ключовим принципам роботи з онлайн-тестами «На Урок», які допоможуть оптимізувати роботу з інструментом та організувати онлайн-навчання на вищому рівні і було присвячено вебінар Любові Цукор «Онлайн-тести: принципи успішної взаємодії під час дистанційного навчання», який відбувся 22 квітня. 

Як оптимізувати роботу з ресурсом?

Усе дуже просто! Принципи, які допоможуть краще зрозуміти систему онлайн-тестів та оптимізують роботу з ресурсом:

  1. Вчительське партнерство. Вивчайте тести колег, працюйте з ними, адаптуйте завдання для свого класу, копіюйте зразки (авторське право зберігається за оригіналом, за першим тестом), створюйте тести спільно з колегами. 
  2. Академічна доброчесність. Поважайте авторське право, не копіюйте тести з джерел, які оберігаються законом про авторське право. Якщо ви адаптуєте тест із розробки іншого педагога, в описі тесту вкажіть посилання на нього. 
  3. Культура спілкування. Коректно повідомляйте колегам про помилку. Дотримуйтесь норм спілкування під час створення тесту, підбадьорте учнів, це зменшить рівень стресу. 
  4. Пізнавальна активність. Працюйте з бібліотекою тестів у межах свого предмету та поза ним, залучайте тести для різноманітної активності. Будьте сміливими, не ставте перед собою обмежень, ризикуйте!  

Оновлення! 5 «лише», які покращать ваші онлайн-тести

Ми постійно працюємо над оновленнями та розширенням можливостей онлайн-тестів. 

  1. Тест у домашньому завданні можна пройти лише 1 раз.
  2. Створення тестів – лише для активованих акаунтів. 
  3. Друк тестів та карток – лише для авторизованих на сайті користувачів. 
  4. Відповіді для тестів та флеш-карток під час друку – лише для активованих акаунтів. 
  5. Клонування тестів колег та завантаження тестів у форматі пдф – для користувачів, які мають базовий рівень сертифікації в системі тестів «На Урок».

Бажаєте дізнатися більше про функціонал тестів, а також познайомитися з конкретними ідеями втілення онлайн-тестування? Запрошуємо вас на вебінар Любові Цукор. Приємного та продуктивного перегляду!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter