Онлайн-олімпіада – інтернет-змагання, у якому можуть взяти участь усі охочі учні, які бажають перевірити свої знання. І зараз це неймовірно актуально! Адже карантин диктує свої правила та вимагає від освітян ефективних рішень та цікавих альтернатив тут і зараз. Таким рішенням є VI Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок», що триває з 27 квітня по 20 травня включно. Зверніть увагу: реєстрація триває до 20 травня, а оприлюднення результатів 22 травня. Встигнуть усі! 

Ключові особливості інтернет-олімпіади «На Урок»

  1. Безкоштовність як для учнів, так і для вчителів.
  2. Альтернатива контрольним поточним роботам та чудова підготовка до ЗНО, оскільки укладається за шкільною програмою та доступна для всіх класів
  3. Незаангажованість тестування, адже укладають його методисти, а не вчитель, який опікується учнями конкретного класу, та до завдань якого школярі звикли
  4. Дистанційність, а отже єдине обмеження – відсутність інтернету, а, водночас, безліч переваг: змагання з усією Україною з 19 олімпіадних дисциплін!
  5. Змагання вчить дітей мислити, адже містить непередбачувані завдання на креативність та ерудицію
  6. Мотивує школярів, тому що кожен учень призер та отримує свою відзнаку (бодай навіть за участь!)

Яскраві нагороди, перевірка власних сил і цікаві завдання – все це робить інтернет-олімпіаду неймовірно цікавим інтерактивом для учнів. На Всеукраїнську інтернет-олімпіаду «На Урок» зареєстровано вже понад 270 000 тисяч учнів, тож не зволікайте!

Відповіді на найпопулярніші запитання про олімпіаду «На Урок»

1. Які предмети охоплює олімпіада?

Наразі це 19 дисциплін, ознайомитися з якими можна на сторінці тестування.

2. Яка кількість завдань та час виконання?

Кожна з олімпіад має 15 завдань та 60 хвилин на виконання.

3. Як унеможливити списування учнями?

Система має декілька обмежень: стежить, якщо учень «йде» на іншу сторінку, встановлює для олімпіади безперервний та незмінний час проходження – 60 хвилин.

4. Як зареєструвати свій клас? 

Можна користуватися поданою інструкцією

Дізнатися більше про інтернет-олімпіаду «На Урок» можна, переглянувши вебінар Любові Цукор «Інтернет-олімпіада – сучасний інструмент дистанційного навчання та контролю знань»

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter