Новини

Організовуємо дистанційне навчання разом із онлайн-тестами від «На Урок»

Карантин продовжується, а отже триває і дистанційне навчання. Не будемо приховувати: організація дистанційної роботи не найпростіша річ у світі, а отже онлайн-інструменти стають як ніколи актуальними. З їхньої допомогою все набагато простіше! Наприклад, створюючи тести, ви навіть на відстані зможете легко та швидко перевірити, наскільки добре учні засвоїли нову тему. І зробити це можна, використавши онлайн-тести «На Урок»

Але це ще не всі варіанти для дистанційної взаємодії з учнями. Насправді онлайн-тести «На Урок» дарують безліч цікавих можливостей для роботи, та чи про всі ви вже знаєте? До речі, дистанційна взаємодія – це не завжди необхідність постійно перебувати за комп'ютером!

Бажаєте дізнатися більше? Приходьте на вебінар «Онлайн-тести «На Урок» для дистанційної роботи», який відбудеться 30 березня о 15:00. Наша лекторка, Любов Цукор, уже підготувала для вас багато цікавинок! Говоритимемо про можливості для дистанційної роботи, обговоримо ключові вправ та взаємодії, актуальні наразі, та презентуємо цікаві оновлення!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter