Новини

Викладаємо хімію в умовах онлайн-навчання

Карантинні міри внесли корективи у реалії шкільного життя. Ті, хто використовував інструменти для дистанційної комунікації раніше, можливо, не відчули жодного дискомфорту. Проте чимало вчителів, особливо предметників, що викладають достатньо складні предмети з великою кількістю практичної роботи, лабораторних, а тим більш дослідів, розводять руками – як тут бути?

Звісно, існують дисципліни, що легше перенести в онлайн – гуманітарні науки, навіть математику. Але що роботи з хімією, викладання якої вимагає пояснення та звернення до наявних у школі таблиць, чи навіть використання спеціального обладнання? У цьому плані вона видається предметом, до якого важко підступитися.

Саме тому, як викладати хімію дистанційно, присвячений вебінар Богданової Вікторії «Викладання хімії в умовах дистанційного навчання», що відбудеться 31 березня о 15:00. Лектора, яка є вчителькою хімії у загальноосвітній школі, має власний досвід дистанційного викладання, та залюбки поділиться прийомами й інтернет-ресурсами, які використовує у власній практиці.

Під час вебінару поговоримо про найкомфортніші онлайн ресурси, що знадобляться вчителю хімії, програми для створення хімічних формул, а також про пристосування вже відомих додатків (наприклад, гугл форм) до потреб цієї непростої та цікавої дисципліни.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter