Основні тези виступу Любові Цукор

Майже чотири роки Освітній проєкт «На Урок» працює для вчителів та учнів України, створюючи низку безкоштовних можливостей для самоосвіти, підвищення кваліфікації та навчання загалом. Щороку наш сайт поповнюється новими відвідувачами, котрі активно використовують одні можливості, однак не завжди здогадуються про інші.

Саме тому ми вирішили створити перелік основних функцій сайту, аби ознайомити із ним всіх охочих. Зокрема тих, хто не так давно співпрацює з «На Урок». Які підрозділи існують, які можливості вони пропонують учителям і учням, розказує головна редакторка сайту – Любов Цукор.

1. Онлайн-конкурси та онлайн-олімпіади

А ви знали, що 100 учасників олімпіади «На Урок» виграли квитки на Comic Con Ukraine 2021? А як щодо конкурсу «Фантастична п’ятірка», завдяки якому педагоги можуть виграти ексклюзивні подарунки? 

Записуйте своїх учнів на олімпіади та отримуйте свідоцтва, дипломи та сертифікати. Додавайте власні розробки у Бібліотеку та отримуйте можливість виграти подарунки. І це не кажучи про те, що безкоштовні олімпіади є чудовим способом мотивації учнів до навчання!

2. Бібліотека розробок

Бібліотека – це добірка авторських уроків, сценаріїв і презентацій, що створюють тисячі вчителів з усієї України. Тут ви знайдете матеріали на всі випадки життя, в тому числі для проведення виховних годин, батьківських зборів, календарного планування тощо. У цьому розділі ви отримаєте доступ до понад 200 тисяч розробок і зможете додати свої.

Також майте на увазі, що у Бібліотеці працює пошук за: предметами, підручниками, класом та темоюю. Це допоможе швидше знайти потрібні матеріали. Якщо ж ви побачили плагіат, звертайтеся до служби підтримки - ми негайно видалимо такий контент.

3. Журнал статей

У Журналі ви зможете прочитати новини освіти, дізнатися теоретичні та практичні рекомендації щодо організації навчання. У розділі працює пошук, завдяки якому ви можете знайти статті, присвячені класному керівництву, психології, практичним прийомам, реформі НУШ тощо. Це велика база матеріалів, що стане в пригоді як вчителю-новачку, так і педагогу з досвідом, котрий хоче урізноманітити арсенал своїх фахових прийомів.

4. Онлайн-тести

На сайті Освітнього проєкту «На Урок» ви можете створювати власні тести, налаштовувати їх складність, кількість проходжень, пересилати та ділитися матеріалами з дітьми чи підключати їх до Google Classroоm. Цією функцією користуються тисячі вчителів, що вже створили п’ять мільйонів онлайн-тестів, а також учні, що пройшли тестування на сайті понад 100 мільйонів разів.

Збирайте у своєму особистому кабінеті добірку тестів на всі випадки шкільного життя та задавайте їх у якості домашньої роботи чи швидкої перевірки знань наприкінці уроку.

5. Можливість додавати класи

Створивши приватний кабінет, ви отримуєте можливість реєструвати на сайті власні класи, що дасть змогу записувати дітей на олімпіади чи конкурси, задавати їм тести та слідкувати за їхніми успіхами. Щороку сайт автоматично «переводить» дітей у наступний клас, тож вам не треба повторно реєструвати вихованців чи змінювати їх статус.

6. Підвищення кваліфікації

Відповідно до вимог чинного законодавства, Освітній проєкт «На Урок» є суб’єктом підвищення кваліфікації. У нас ви можете проходити онлайн-курси, брати участь у вебінарах або конференціях. Усі матеріали є безкоштовними для перегляду. Проходячи курс підвищення кваліфікації, ви сплачуєте лише за фінальний тест і свідоцтво, яке містить усю необхідну інформацію, аби бути зарахованим у вашому освітньому закладі. Користуйтеся пошуком і фільтрами у відповідному розділі, аби дібрати необхідний курс чи вебінар. 

7. Календар-нагадувач

Аби не забути, коли відбудеться той чи інший цікавий вебінар, завантажуйте до свого Google Календаря додатковий календар від «На Урок». Цей додаток буде підсвічувати усі події нашої освітньої платформи. Якщо ж необхідність у календарі зникне, ви завжди зможете вимкнути цю функцію на своєму комп’ютері.

Аби побачити більше інформації та матеріалів за темою лекції, перегляньте відео вебінару за посиланням.

 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter