«На Урок»

Функціональні можливості сайту «На Урок» – функція «Зберегти на потім»

Використовуйте корисні можливості нашого сайту для організації свого пошуку та роботи.

Продовжуємо інформувати вас про можливості сайту освітнього проекту «На Урок». Окрім доступу до вільного скачування матеріалів усім, хто зареєструвався на сайті, кожен може додати будь-яку кількість власних розробок до бібліотеки. У свою чергу це гарантує автоматичну участь у Всеукраїнському конкурсі для вчителів.

Також ми подбали, аби ви не губилися серед розмаїття матеріалів. Саме для цього передбачена функція «Зберегти на потім». Скористатися нею дуже просто: натисніть на прапорець у правому кутку під словом «Завантажити». Якщо він став червоним – дія виконана успішно.

Її переваги:

  1. Ви можете не скачувати матеріал одразу, а залишити на потім, коли він стане більше акутальним.
  2. Обирайте таким чином цікаві розробки для власного натхнення та ідей.
  3. Ви точно не загубите корисний для уроку матеріал.
  4. Знайшли щось цінне для вашого колеги? Поділіться потім збереженим посиланням з іншим учителем.

Все, що збережено на потім, можна знайти на вашій сторінці у категорії «Збережені матеріали».

Червоний прапорець свідчить, що матеріал знаходиться у вашій власній бібліотеці. Вже не потрібна розробка? Натисніть на прапорець – матеріал автоматично зникне з вашого профілю.

Зверніть увагу, що вже скачані вами матеріали також не загубляться. Все, що колись було вивантажено з бібліотеки сайту, автоматично зберігається на сторінці «Завантажені матеріали». А тому, за потреби, можна повернутися до матеріалів, що були скачані півроку тому, та повторно додати їх собі на комп'ютер.

Збирайте власну колекцію цінних розробок. Спільними зусиллями можна перетворити процес навчання дітей на щось захопливе та не буденне. Запрошуйте колег на сайт, не забувайте дякувати тим, у кого завантажуєте розробку, залишивши відгук до документу.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter