Новини

Початкові класи: онлайн-середовище для організації роботи вчителя під час дистанційного навчання

Онлайн-журнали, ефективні щоденники учнів, психологічне здоров’я та виключно цікаві уроки… Трохи схоже на мрію, чи не так? Можливо, але вона обов’язково стане реальністю, якщо докласти необхідних зусиль!

Учителю початкових класів необхідно «не відставати» від тих можливостей, які пропонує інтернет-мережа для кожного педагога. Як учителю початкових класів працювати дистанційно? Як зекономити власний час та зберегти здоров’я? Марина Шинкевич допоможе відшукати відповіді на ці запитання на вебінарі «Онлайн-середовище для організації роботи вчителя початкових класів під час дистанційного навчання», що проходитиме 6 травня о 18:00.

Саме дистанційне навчання може бути інструментом для розкриття внутрішнього потенціалу кожного викладача, адже вже знайдено так багато новітніх методів освіти! Тож, які з них розглянемо на вебінарі? Поговоримо про ведення документації через середовища для створення онлайн-журналів та щоденників учнів, лайфхаки для цікавого онлайн-уроку, і звичайно – емоційне здоров’я. 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter